mynewspapers.net

Pirat tema aktiviteter

Pirat tema aktiviteter


Pirat-tema fester är lämpliga för både vuxna och barn. Från milda till vilda måste en Piratpartiet ha lämpliga aktiviteter för att hålla gästerna underhållna och i anden. Välj ett sortiment av aktiviteter för att hålla ditt party underhållande från början till slut.

Prata som en pirat

En aktivitet som kan användas för både vuxen och barn pirat parterna är att tillämpa en regel som du måste "prata som en pirat" under evenemanget. För att göra denna verksamhet ännu mer underhållande, skapa pirat ordböcker och dela ut dem till alla gästerna när de anländer. Se till att inkludera favorit pirat fraser och uttryck som "Argh," "Ohoj, mateys" och "Blåsa mig ner!" Göra ordlistor genom att skriva ner pirat frasen, använda fonetisk stavning för varje ord när det behövs, och lista en kort definition så att gästerna använder orden korrekt.

Pirat musik och dans

En aktivitet för att få gäster på humör måste man spela pirat temamusik. Använda soundtracks från pirat filmer; de är allmänt passande för alla åldrar. För att hålla saker mer underhållande, har gästerna dansa som pirater, t.ex., svinga sin partner runt och fritt dansa i takt med musiken.

Pirat klä upp

Klä upp i pirat kläder kan vara ett sätt att få gäster ombord med händelsen redan från början. Be gästerna att bära pirate kostym och har dem parad runt i rummet i deras klädsel när de anländer. Ytterligare alternativ för denna typ av verksamhet är att låta en pirat fashion show eller beauty pageant. Se till att ge extra poäng till gäster med papegojor på sina axlar, peg ben och halsdukar knuten runt huvudet.

Begravd skattkista

Införliva en begravd skattjakt i en Piratpartiet. Förbereda en "skattkista" fylld med godsaker eller färgglada smycken och falska mynt. Dölja det på en plats som kan nås lätt, men inte i slätt sikta. Ge varje gäst en grundläggande ledtråd till platsen för bröstet på en papperslapp pergament-liknande vid ankomsten och dölja andra ledtrådar i hela lokalen. Ge part gäster kartor där de kan fylla i sina ledtrådar att hitta där skatten är gömd.