mynewspapers.net

Pirat MASKERADDRÄKT idéerVill du vara en sly skurk eller en uppkäftig jänta? Bära en pirate kostym till nästa maskeraddräkter fest och låt din inre buccaneer skina. Fancy dress är en brittisk benämning på en maskeradbal; Gästerna förväntas klä sig i kostym. Kostym butiker säljer full pirat ensembler för både män och kvinnor. Separat pirate kostym bitar finns också för dig att skapa den Skrytsamheten sjörövare av din fantasi.

Manliga pirater

Full kostymer finns att klä dig som en skrävlande rogue. Dessa ensembler kan inkludera en lång jacka, en tricorne hatt, en v-ringad vit skjorta, säckiga byxor och boot toppar att passa över dina skor. Om du vill dra ihop din egen kostym, kan du hitta uppsvullna vit pirat skjortor med volanger ner fronten, slätt och randig baggy byxor, och rockar och västar med ränder och knappar. Tillbehör inkluderar öga patchar, plast svärd, krokar för handen, ansiktshår och en papegoja för axeln.

Kvinnliga pirater

Klänning som en sexig havet jänta i en kort, sassy klänning med en stram korsett och spets underkjol, eller som en fet buccaneer i baggy svarta byxor, en röd sammetsjacka och en vit ruggiga skjorta. Du kan också shoppa runt för din personliga pirat stil. Färgglada lager kjolar är tillgänglig, bodices, korsetter och rynkad bonde blusar. Tillbehör med skärp, brett bälte spännen, flätad peruker, plast svärd och tricorne hattar kantad med spets eller fjädrar.

Zombie pirater

Kan inte bestämma mellan klä upp som en zombie eller en pirat? Du kan vara en zombie pirat. Make-up kit finns med instruktioner om hur du förvandla dig till levande döda. Eftersom du har stigit från graven, kanske du vill plåga din pirat kostym ytterligare, med revor och tårar, smuts och spindelnät och kanske några falska blod ner på framsidan av din RYNKAD skjorta.

Corporate pirater

De som föredrar räder företagskonton kan vilja till överväga klä upp som en corporate pirat. Bära formella business klädsel, vilket innebär kostym och slips. På baksidan av din jacka, fästa en Jolly Roger dödskalle flagga. Täcka håret med röda snusnäsduk och bandet på en lapp för ögat. Bära ett plast svärd och, om det är Halloween, insistera du få pengar istället för godis. De som vågar cross du får en rosa slip innan de gå på plankan.