mynewspapers.net

Pinne hästar för barn

Pinne hästar för barn


Pinne hästar är gemensamma leksaker som består av en plysch, trä eller plast häst huvudet bifogas en pinne. Pinne hästen kan ligga till grund för många kul spel för yngre barn eftersom det är en leksak som uppmuntrar fantasin och fysisk spela, två viktiga faktorer i dagens Internet och dominerat televisionsamhälle.

Wood

Träpinne hästar är gamla leksaker som är fortfarande vanliga idag. De är lätta att göra, så du kan göra dem för dina barn personligen. Träpinne hästar är ofta utrustad med ett garn mane, läder öron och tyglarna. Normalt, designen är en enkel två dimensionell häst-head formad carving kopplad till en lång runda pole, men vissa dyrare träpinne hästar kan ha helt huggen tre dimensionell funktioner.

Tyg

Plysch rubriken stick hästar har ett uppstoppat djur-liknande huvud tillverkad av bomull, fleece eller andra liknande material. De är oftast knutna till samma slags träpinne som trähästar, men de är mycket mer tredimensionell och färgstark än sina motsvarigheter av trä. Alla typer av färger används, även om vissa är reserverade för speciella ändamål, såsom rött, vitt och blått för en patriotisk tema.

Plast

Den viktigaste särskiljande faktorn mellan plast pinne hästar och trä och plysch stick hästar är att minnet inte är gjort i trä. Detta gör leksaken lättare och mer tillgänglig för mycket små barn. Även om mest plast pinne hästar har en plysch huvud, billigaste sorten användning målade, formgjuten plast för att slutföra den färdiga produkten.

Andra

En nyare funktion för stick hästar är en integrering av elektronik. Gnäggande eller galopperande ljud ingår i vissa modeller plysch huvuden. Ljudet ger en nivå av realism och hjälper till att stimulera fantasin hos små barn på ett sätt som ger den traditionella designen en ny twist. Miniatyr stick hästar finns också, säljs som tillbehör till dockor. Andra djur, som får, görs också ibland på samma sätt som stick hästarna.