mynewspapers.net

Pingvin konst aktiviteter för Preschoolers

Pingvin konst aktiviteter för Preschoolers


Barn älskar pingviner med smoking-liknande kappa och nyckfull Wåhlin promenad. Pingvinen som en konstform är kul för barn, speciellt när man använder en mängd konst medier.

Penguins med fötter

Spår runt barnets sko på vitt papper, att göra en pingvin forma med den övre delen av foten som chef och att lägga till vingar och fötter till ritningen. Uppmana barnet att färga pingvin formen svart, lämnar en vit oval i centrum. Lägga till en orange näbb och fötter.

Pingvin Tube

Måla en kartong toalett tube svart, limning en vitbok oval i centrum för sin mage och två svarta vingar på ryggen. Lim på orange ögon och näbb från konstruktion papper.

Saltat pingvin

Klipp ut en pingvin form från svart konstruktion papper och har barn placera lim och salt där den vita mage delen bör vara.

Potato pingvin

Använd två potatis, en klippa på längden och andra snittet i hälften. Doppa den långa hälften i svart färg och tryck på papper, små potatis hälften i vitt måla och tryckte på pingvinen som dess mage. När torr, tillsätt en orange näbb, ögon och fötter.

Handavtryck pingvin

Skär en oval form från vita konstruktion papper och limma två spårade handavtryck klippa från svart papper som vingarna på varje sida. Lägg till ansiktsdrag med kritor och två orange fötter klippt från orange papper.