mynewspapers.net

Picknick-tema bröllop idéer

Picknick-tema bröllop idéer


En picknick tema bröllop för din stora dag kan göra det ännu mer speciell. Utomhus bröllop ger en vacker bakgrund, men kräver mycket planering och förberedelser. Placering, dekorationer och underhållning är bara några av de saker som behöver planeras ut att se till att din dag går smidigt. Anser det tema du vill ha din picknick bröllop att förmedla, från en land-västra atmosfär att bakgård grill, att vägleda din planering.

Läge

Plocka din plats är det första steget i att planera en picknick-tema bröllop eftersom det kommer att ange tonen för din ceremoni. Exempelvis kan du ha ditt bröllop i en park med en damm för en pittoresk miljö, på en gård för en country-western tema picknick eller i din trädgård för en laid-back få tillsammans. Storlek och omgivning kommer att diktera ditt dekorationer, sittplatser diagram och nöjesalternativ. Bakgårdar fungerar bäst för små sammankomster, medan öppna platser som Parker eller gårdar tillåta för fler gäster.

Sittplatser och tält

Välj typ av sittplats för dina gäster och besluta om bekvämlighet och praktiska i en mängd olika alternativ. Traditionell picknick utnyttja filtar på marken, men detta förmodligen kommer inte att fungera för ett bröllop, där du har gäster i alla åldrar. Använd i stället picknickbord, långa bord med stolar, eller halm balar och plankor för sittplatser många gäster. För att förberedas för oförutsägbara väder, se till att ett tält för gästerna - tältet storlek beror på din gästlista. Sittplatser kan finnas i och utanför tältet, så att gästerna valet om vädret är gynnsamt.

Mat och dryck

Mat och dryck du väljer måste matcha din picknick tema. Stället går för utarbeta livsmedel, överväga enklare val som är lätt för människor att äta utanför. Kyld läsk, färsk frukt, stekt kyckling och majskolv är trevlig picknick livsmedel. Ordna ordentlig mat lagring utanför för mat som behöver bo varm eller kall till hålla den från att förstöra. Som sallader i skålar av is att hålla kalla eller använda stora rostare för att hålla maten varm.

Dekorationer

Picknick-tema bröllop ge naturliga dekor och ett överflöd av saker att göra, men det finns personliga inslag kan du lägga till. Lykta ljus runt området part kommer att beskriva gränser och ge en källa av ljus som partiet går in på natten. Arbeta med sommar eller falla blommor som solrosor, prästkragar och syrener. Använda enkla objekt, till exempel dukar och små hörnstenarna för bordsdekorationer. Dessa objekt måste säkras till tabellerna att hindra dem från att blåsa om det är en blåsig dag.

Underhållning

Spel, musik och dans kan vara en del av ditt bröllop underhållning. Picknick spel kan innehålla gammaldags spel som säckväv säck tävlingar och tre - trebent raser. Kom ihåg att ha traditionell underhållning som bukett och strumpeband toss och anföranden. Du kan välja en discjockey, ett band eller andra typer av musiker att ge musik för din mottagning och dans. Kolla med dem om akustiken i ditt läge att se till att det finns några sista-minuten-problem. Titta även in i hyra ett dansgolv för din utomhusmiljö att hålla gästernas fötter från att fastna i gräset.