mynewspapers.net

Photoshop ram kanteffekter

Photoshop ram kanteffekter


Med Adobe Photoshop, kan du ge bilder en skräddarsydd utseende med lätt stomme kant verkningen. En digital ram förstärker skönheten i ett fotografi. Viktigare, det ger fotografiet en färdig look och gripskopor uppmärksamhet av betraktaren. Eller, du kan använda ram kanteffekter när du skapar en banner för en hemsida eller en speciell utskrift för en klippbok. Photoshop kan du skapa uppseendeväckande ramar med några enkla tekniker och effekter.

Enfärgad ram

En av de enklaste ram kanteffekter är tillägget av en solid färg gränsen. Du kan lägga till en färg gränsen av Rama in omkretsen av bilden. Detta görs enkelt genom att göra en kopia av bilden i "Layers" palett, dubbelklicka på lagret och justera alternativen "Layer Style". Lägga till en färg kantlinje i någon nyans i menyn "Stroke". Välj pixelbredd på kantlinjen och ange position "Insidan."

Multiband enfärgad ram

Ta de färg gränsa tekniken ett steg längre genom att lägga flera fasta gränser till en bild. Utöka arbetsytan i bredd och höjd till ett tal som är lika med två gånger bredden på gränsen färg du vill använda för bilden. Fylla det tomma området med "färgpytsen", expandera duken igen och upprepa processen tills du har så många band av färg runt bilden som du behöver.

Blek kant stomme

Skapa foto kanter som blekna sakta in i en annan färg. Denna lätt inramning teknik omfattar placeringen av bas färg, som svart eller vit, under bildlagret. Använd markeringsverktyget för att rita ett urval runt insidan av bilden, 1/4 tum från kanten av bilden. Välj "Välj Omvänd", och klicka sedan på "Delete" för att skapa de bleka kanterna.

Bränd kant stomme

Denna dramatiska effekt måste du kopiera din bildlagret och spåra en rörig linje runt insidan av dubbletten med verktyget "Lasso". Klipp ut detta val och ta bort de omgivande "rester". Ge kanterna på fotot en bränd utseende genom att ta tag verktyget "Bränn". Gradvis måla runt kanterna på bilden för att skapa den förvrängda färgeffekt som liknar bränning. Uppmärksamma på områden som du vill ska visas mycket förkolnade.