mynewspapers.net

Photoshop 7.0 Scarface Fotoeffekter

Photoshop 7.0 Scarface Fotoeffekter


Adobe Photoshop är ett bra verktyg och ett standardprogram bland grafiska formgivare. Många film annonseringaffischer är utformade med detta program, eftersom det möjliggör en stor mängd flexibilitet och levererar imponerande effekter. En populär foto-effekt som kan uppnås med Adobe Photoshop 7.0 är "Scarface", refererar till den blockbuster film regisserad av Brian De Palma.

Ställ in bildfilen

Den första delen av guiden hjälper dig att ställa in bilden som du vill ge "Scarface-effekten". Öppna Adobe Photoshop och skapa en ny fil med vilken upplösning. Välj en bild som du vill använda effekten och föra den till din nya fil genom att dra det till den tomma duk utrymmet. En gång du har laddat din bild, Använd verktyget månghörnigt Lasso (snar vägen nyckel L) för att skära ut del av bilden du vill använda. När du har valt i din objekts kontur, Invertera markeringen genom att trycka på "Ctrl + Skift + I". Ta bort din bakgrund genom att trycka på "Delete"-tangenten.

Tillämpa bas filtereffekten

Det första steget vid tillämpningen av effekten på bilden är med filtret "Cutout". Använda filtret från huvudmenyn, i "Filter > konstnärliga > utklipp". I dialogrutan för "Cutout" filter, ange i följande inställningar: nummer av nivåer: 2 Edge enkelhet: 0 kanten trohet: 3 Välj "OK" för att använda filtret.

Tunna bilden

Efter "Cutout" filter används, bör bilden nu börja leta liknande om vi vill uppnå. Nästa steg är att ta bort färg från bilden och konvertera den till svartvitt. Starta genom att välja "Bild > Justeringar > Desaturate" i den övre menyn bar, att sätta bilden i gråskala toner.

Konvertera till svartvitt: metod 1

Det finns flera metoder som kan användas för att konvertera bilden till svartvitt att uppnå "Scarface-effekten". Den första metoden helt enkelt med Magic Wand Tool (W) och välja delar av din bild att färga dem antingen svart eller rent vita. Denna metod är den enklaste lösningen, men kan avsluta att vara tråkiga. Använda Trollstaven, klicka på en region i grå på bilden för att markera den och tryck sedan på "Shift + Backspace" att fylla regionen. En dialogruta med titeln "Fyllning" kommer att dyka upp, och välj antingen "Svart" eller "Vit" i den "användning:" droppa-ned menyn. Upprepa detta steg över hela bilden, med svart fyllning för skuggade delar av bilden och en vit fyllning för de markerade delarna.

Konvertera till svartvitt: metod 2

En annan metod som kan användas i konvertera bilden till svartvitt är genom justering Bildalternativ. Denna metod kan vara mycket snabbare, som justeringarna tillämpas rent svarta och vita färger är gjort på hela bilden på en gång. Men saknar denna metod den precision som kan uppnås med Trollstaven. Från huvudmenyn, välj "bild > Justeringar > ljusstyrka/kontrast". I dialogrutan, ange "100" i den "kontrast:" låda. Välj "OK" för att verkställa ändringen. Välj sedan "Bild > Justeringar > nivåer" från huvudmenyn. Detta kommer att ta upp en annan dialogen låda, med en graf märkt "Input nivåer:" och tre reglagen längst ner på den. Justera bilden genom att skjuta svarta och vita skjutreglagen i riktning mot centrum av grafen, tills bilden har nått rent svart och rent vita utgångar.