mynewspapers.net

Perfekt alla hjärtans dag present till min pojkvänMedan de traditionella blommor, godis och kort är vanligt bland alla hjärtans dag presenter, kan du gå med mer kreativa, unika eller genomtänkta presenter till din pojkvän. Den perfekta hjärtans present är en balans mellan praktiskt, romantiskt och det sentimentala. Välj han kan använda regelbundet eller artiklar som är skräddarsydda för honom att skatt i år.

Fickformat fotoalbumet

Fotopresenter göra genomtänkta alla hjärtans dag presenter. Fickformat fotoalbum finns där fotoalbum och andra foto-tillbehör säljs, som kemister, kontor leverans butiker och andra återförsäljare. Dessa fotoalbum passar 3 x 3 bilder för att göra det enkelt för din pojkvän att bära i sin plånbok. Helt enkelt få 3 x 3 bilder skrivs ut och placera dem inuti ett fickformat fotoalbum. Du kan också inkludera den i en ny plånbok för din pojkvän.

Praktiska presenter

För alla hjärtans dag är praktiska presenter ett bra alternativ för din pojkvän. Dessa skulle omfatta artiklar som han använder regelbundet som en klocka, manschettknappar, slips, portfölj, bagage, mobiltelefon, personliga planerare eller kalender. När du väljer en praktisk gåva, överväga objekt vet du han behöver men skulle tveka att köpa för sig själv. Köln skulle vara ett bra exempel på ett objekt som han inte kanske köper själv.

Personliga gåvor

För en meningsfull Valentine gåva, ge din pojkvän en personlig gåva med hans namn, initialer eller en romantisk känsla från dig. Personliga objekt är de som är graverat, såsom plack, tavelramar, mäns smycken, manschettknappar eller nyckelringar. Det finns också Monogram eller broderade presenter som bagage eller andra väskor. Gåvor är också personliga med fotografier på många foto centrum som kaffemuggar, musmattor, kalendrar och fotoböcker.

Presentkorg

Gör din pojkvän en gåva korg för alla hjärtans dag. Presentkorgar kommer i många former och storlekar, med "korgen" är valfritt. Du kan också fylla en låda eller påse med saker han kanske gillar. För en romantisk gåva korg, välja en picknickkorg och fyll den med romantiska föremål som en flaska champagne och två glas, doftljus, en romantisk film och en filt. Presentkorgar med bakverk och godis är ett annat alternativ för alla hjärtans dag.

Flaskpost

För en billig present, ge din pojkvän en "flaskpost" för alla hjärtans dag. Skriva ett kärleksbrev, meddelande eller dikt på ett fint papper, rulla upp och placera den i en flaska. Denna flaska kan vara en smal klart glasflaska eller färgade och dekorativa flaskan. Flaskor kan hittas på secondhandbutiker, egendom försäljning, loppisar och andra Second hand butiker. Var noga med att använda en stor bit papper för ditt meddelande, så han kan få papper ur flaskan och läsa den.