mynewspapers.net

Pennsylvania bil inspektionskrav

Pennsylvania bil inspektionskrav


Pennsylvania Department of Transportation (PDOT) har etablerat ett antal inspektionskrav alla motorfordon måste passera för att vara registrerade i den staten. Pekar av inspektion varierar beroende på typ av fordon du äger. Personbilar och lätta lastbilar faller i samma kategori och har samma delar kontrolleras för eventuella problem. PDOT publicerar detaljerad information om dess obligatoriska inspektioner.

Suspension

Bilens bollen gemensamma rörelsen får inte överstiga tillverkarens specifikationer, tillsammans med stötdämpare som inte läcker. Deras bultarna kan inte brytas och det måste finnas en stabilisator bar.

Styrning

Rutan styrväxeln kan inte vara lös på ramen och styrningen inte kan begränsas eller begränsad. När du styra, bör hjulen reagera på lämpligt sätt.

Bromsar

Bromsarna hydraulslang, wheel cylinder och bromsok inte ska läcka eller Visa mekaniska skador. Inspektören kommer också kontrollera storleken på trumman och skiva tjocklek att kontrollera att de inte har ersatts med felaktig.

Däck och hjul

Två angränsande däck slitbanor har inte mindre än 2/32 inches av slitbanan kvar. Dessutom din bil kommer att misslyckas inspektion om någon av däcken har fastställts med en blow-up patch, har en utbuktning, en bula eller separation. Du behöver också däck som är utsedda säker för användning på väg. Två däck som delar samma axel, måste vara av samma storlek och typ. Hjulen kan inte böjas, knäckt eller svetsade och måste ha alla deras skruvar och muttrar. Inspektören kontrollerar också att din bakhjulen spår framhjulen i rakt fram ställning.

Belysning och elektriska system

Varje lampa och brytare i bilen behöver slå på och av. Strålkastare måste ha ett halvljus och en hög beam. Dessutom bör du ha en röd stopplykta på varje sida av baksidan av din bil. Andra krävs lampor är: parkering, svans, fara varning, tillbaka upp och indikatorer. Bilen har också vara utrustade med en säkert fästsystem att hålla batteriet säkert på plats.

Glas och speglar

Bilens vindruta och fönster behöver säkerhetsglas. Endast regeringen utfärdat klistermärken kan gå på det nedre vänstra eller högra hörnet av vindrutan. Det måste också finnas minst en backspegel utan några prydnader hängande från det.

Vindrutan bricka, Defroster och vindrutetorkare

Avfrostnings och vindrutetorkare måste vara i skick. Vindrutetorkare bör kunna ta bort både snö och vatten från vindrutan ytan och bilen har också vara utrustade med ett vindrutan bricka system.

Bränslesystem

Alla delar av bilens bränslesystem måste vara läcka bevis och fäst säkert i fordonet. Din motor har att återgå till viloläge när du kliver av gaspedalen, tillsammans med den nödvändiga gemensamma jordbrukspolitiken för bensintanken.

Hastighetsmätare och trippmätare

Din hastighetsmätare måste kalibreras för att Visa miles eller kilometer i timmen. Din bil behöver också en mätarställning som är kalibrerad för att berätta hur många miles du har kört.

Avgassystem

Bilens avgassystem borde inte tillåta några gaser att släppas in i fordonet och bör ha en ljuddämpare som på lämpligt sätt dämpar kraftigt buller.

Horn och varningsanordningar

Medan din bil är skyldig att ha ett horn i bra fungerande skick, kan endast utryckningsfordon ha sirener. Hornen är för att varna bara och du kan bötfällas om du missbruka det.

Kroppen och chassi

Följande delar måste vara närvarande för din bil att passera inspektion: fendrar, motorhuven och huva lås och dörrar som öppnas och stängs ordentligt. Ditt chassi också måste vara i perfekt skick utan sprickor, saknade delar eller skador samt golv och stötfångare.