mynewspapers.net

Pengar träd idéer för mottagningar

Pengar träd idéer för mottagningar


En money tree innehar och visar monetär gåvor från gästerna. Traditionellt bröllop etikett i Amerika tillåter inte för pengar träd eller andra uttryckliga önskemål för gåvor från bruden och brudgummen, enligt SuperWeddings.com. Dock i vissa kulturer, pengar träd pengar danser betraktas och traditionella.

Mänskliga träd

En skådespelare eller modell servering som en levande pengar lägger trädet teatrala flare till bröllopsfesten. Ansiktsmålning och en träd-formade kostym skapar pengar träd illusionen, och klipp eller hinkar används för att sammanställa och spara pengar på plats. Om detta begärs av bruden och brudgummen, bor pengar träd kan säga infogar "tack" när en gäster pengar. Värdinnan ska förklara pengar som levande träd till gästerna när de anländer.

Grenar

Falska grenar, från online-återförsäljare, hobbybutiker eller florister, kan användas för att skapa pengar träd--kontrollera grenarna valt är stark nog att hålla pengar och de objekt som används för att visa det vikt. Riktiga grenar samlas in från träd och buskar är ett prisvärt alternativ. Dekorativa bulldog klipp, hinkar eller strängar kan bifogas eller innehåller de monetära donationerna och band i bröllop färger kan användas för att dekorera den. Estetiskt tilltalande behållare, används som glas vaser, för pengar träd, stenar eller kulor inuti vasen ankare grenarna.

Miniatyr julgran

För en jul eller vinter-tema bröllop fest fungerar miniatyr julgranar bra som pengar träd. Små lådor med slitsar på toppen är placerade på den på trädet som dekorationer och värdinnan bör förklara att gästerna ska sätta in kort och monetära donationer i spåren. Alternativt kan svept gåva lådor placeras under trädet. Om du använder konstgjorda träd, inkluderar miniatyr julgran alternativ flera färger som blått, silver och guld, vilket ökar chanserna att hitta en tree färg som kompletterar bröllop färgerna.