mynewspapers.net

Pengar att göra idéer för tonåringar 15 & under

Pengar att göra idéer för tonåringar 15 & under


Om du är en ung tonåring som försöker tjäna lite extra fickpengar, är du förmodligen mycket frustrerad med det vanliga förslag-barnvakt, hund promenader och lemonad står. Chanserna är du också är för ung för att lagligt få "riktiga" jobb. Oroa dig inte, dock, eftersom det finns oändliga möjligheter för tonåringar att tjäna pengar. Betrakta följande ovanliga idéer, och tveka inte att tänka utanför boxen och komma med din egen!

Bra med barn

I stället för eller tillsammans med det traditionella barnvakt jobbet, tycker om underhållande på barnens födelsedagskalas. Du behöver inte klä upp som en clown (om det är något du skulle njuta): vissa alternativ inkluderar ansiktsmålning, gör ballong djur, och utför marionett visar.

Musiker

Om du sjunga eller spela ett instrument, överväga att ge lektioner. Många proffs ut £13 till £19 timme--beroende på platsen eller regionen-- men du kan börja ladda lite mindre. Ett annat alternativ för unga musiker är naturligtvis, att starta ett band. Med tillräcklig praktik och engagemang, kan du faktiskt bokar några inbringande spelningar. Om dina vänner inte är intresserad, överväga att spela jazz eller klassisk musik på små lokaler, bröllop eller andra sociala sammankomster.

Konstnärer

Scrapbooking har blivit en populär trend, särskilt bland föräldrar som vill kreativt dokumentera barnens bilder och prestationer. Många av dessa upptagen mammor och pappor, men bara har inte tid att göra det själva och kunde behöva lite hjälp. En liknande listig idé: skapa egna inbjudningar och andra pappersvaror. Måla vägg väggmålningar kan potentiellt betalar väl beroende på projektet.

Unga kockar

Om du är stor i köket, prova en småskalig version av ett catering företag. Istället för matlagning för stora evenemang som bröllop, rikta mindre evenemang. Sprid ordet till familjemedlemmar, vänner och grannar att du erbjuder matlagning tjänster för födelsedagskalas och semester sammankomster. Skapa en lista med små menyalternativ som finger mackor, dips, slag och andra enkla parti livsmedel för kunder att välja mellan. Dessa kan skapas med hjälp av utrustning i ditt eget kök och lagrats i portabel-behållare ska plockas när det behövs. Om du föredrar bakning, starta ett liknande projekt men istället specialiserar sig på objekt som kakor, muffins och kakor.

Runt omkring fridagen

Även om julen borde vara glad och festlig, är det tyvärr mycket upptagen och stressigt för många människor. Detta är en perfekt tid att hålla ett öga öppet för inbringande möjligheter. Du kan hjälpa dig planera en semester part genom utskick inbjudningar, dekorera, eller skapa en spellista. Fråga om värden behöver hjälp rensa upp den kvällen eller morgondagen. Om du inte vet någon en fest, erbjuder till butiken för någon med en lång lista av gåvor. Även om du inte kör ännu, har bara en förälder avhopp du på köpcentret i några timmar. Mot en extra avgift, kan du även radbryta presenterar dig själv.