mynewspapers.net

Pengar att göra hobbies och idéer

Pengar att göra hobbies och idéer


Många pengar att göra hobbies och idéer har hjälpt människor att bli företagare i näringslivet. Du kan använda en hobby för att tjäna pengar genom att skapa och sälja de artiklar som du har skapat. Ju mer du skapar desto mer pengar kan du göra när du vet hur och var att sälja dina skapelser.

Fotografering

Amatörer som gillar att fotografera kan sälja den digital foton online. Det finns webbplatser där du kan ladda upp dina bilder och ta ut ett pris för varje nedladdning. Människor som söker köpa fotografier att använda på en webbplats eller blogg kan köpa en kopia av en av dina bilder. Shutterstock är just en sådan plats. Du kan också skriva ut dina digitala bilder för att göra kort eller matt och utforma dem att sälja från din egen webbplats eller på eBay.

Skattjakt

Om du gillar att gå på loppisar och secondhandbutiker, kan du tjäna pengar genom att sälja de skatter du hitta. Färgade glas, gamla LP-skivor, collector tallrikar, klockor, knappt använda kläder och heminredning---alla dessa objekt kan säljas på en loppis eller online på en auktion webbplats som eBay. Objekt som kostar en liten summa kan vara värdefullt för någon annan.

Släktforskning

Amatörer som gillar spårning familjehistorier kan tjäna pengar genom att göra sina tjänster tillgängliga för vänner eller vänners vänner. När ordet får reda på att du har skapat en komplett familj historia för någon, är människor beredda att betala för att få sina egna familjehistorier forskat. Genom att använda en släktforskning webbplats som Ancestry.com för en månadsavgift, kan du hitta information som dödsannonser, avlägsna familjemedlemmar, folkräkningsarkiv och tidningsklipp om personer du letar efter online. Du kan också göra använda av sökmotorer och folkbibliotek.

Hantverk

Barbie docka kläder, dekorativa hushållspapper, baby haklappar och allt annat som du syr snabbt kan tjäna pengar. Oavsett vad din craft specialitet, kan du sälja frukterna av ditt arbete på hantverk mässor, loppmarknader eller online på auktion webbplatser.