mynewspapers.net

Pengar att göra hantverk idéer för tonåringar

Pengar att göra hantverk idéer för tonåringar


När tonåringar söker efter sätt att tjäna lite extra pengar, utnyttja sin kreativitet är inte bara lönsamma, men också ett bra sätt att uppmuntra deras konstnärliga färdigheter. Hjälp främja hantverk gjort av tonåringar genom kontor, skola eller gemenskapens försäljning att lära dem att marknadsföra sina produkter. Teens lära värdefulla lärdomar genom att sälja sina egna skapelser som pengar färdigheter och viktiga personliga färdigheter och få sunda självkänsla.

Färgade T-shirt

Alla älskar en slips färgade T-shirt och att göra dem är ett roligt sätt att experimentera med färgning kläder. Bomull T-shirts av alla storlekar kan förvandlas till en färgstark vinst, även spädbarn och småbarn redskap. Du kan också skapa tie-färgade halsdukar, byxor, gardiner eller filtar. Olika färgade färgämnen finns på hantverksbutiker för ett litet pris och kan lätt användas av tonåringar. Följ anvisningarna på färgämnen att säkerställa långvarig tie-dyes som brukar blekna i tvätten.

Dubbade ljus

Ett ljus kastar en varm glöd och lägger också till en färgglad accent till ett rum. Använda doftande eller enkelt stearinljus i olika former och storlekar för att skapa en underbar hantverk som snabbt kommer att gå med vinst. Färgglada pärlor och craft stift vända någon vanlig ljus i en vacker skapelse. Säkra craft pärlor till ljus med craft stift i en unik design. Göra samlingar av ljus som matchar för att uppmuntra kunder att köpa en uppsättning.

Smycken

Enkla smycken kan skapas med pärlor, craft tråd och örhänge krokar köptes vid hantverk butik. De flesta objekt är rimligt prissatta och kan omvandlas till underbara örhängen designad av tonåringar. Vrid pärlor på tråd och säkra med crafting tång. Matchande halsband kan skapas för att åtfölja örhängen med halsband krokar och samordna pärlor.

Läder kuter

En funky bälte hjälper till att slutföra en tonårig pojke eller flicka garderob. Läder kuter kan vävas eller flätad med längder av läder köpte på den lokala hantverk eller tyg butiken. Spännbanden kan också köpas för en liten extra kostnad i hobbybutiker och är lätta att fästa till handgjorda bälten. Sträng pärlor i ändarna av läder kuter för extra gnista.