mynewspapers.net

Pedagogiska leksaker för barn Under 2

Pedagogiska leksaker för barn Under 2


Även om du har ett barn under 2 år, vill du fortfarande att engagera honom med pedagogiska leksaker som stöd i sin utveckling. Även om uppstoppade djur kan avnjutas, utmana inte de barnets sinne. Leta efter leksaker som kan användas för fantasifulla spel och lärande former och färger.

Sortering leksaker

Sortering leksaker är ett bra val för barn som lär sig om former genom beröring snarare än utseende. Lärande för barn under 2 år är mycket sensoriska, så ju mer praktisk material de får, desto bättre de lär. Leta efter leksaker som har separata platser för olikformade objekt att lära sig om grundläggande former. Pinnar med former som har numrerade hål i dem kan börja barnet lära sig att räkna. Leta efter sortering mats består av olika färger så barn kan placera vardagliga föremål på samordnande färg.

Matchande leksaker

Matchning spel lära framgångsrikt barn under 2 om förhållandet mellan objekt och letar efter likheter. Du kan spela med en enkel kortlek med flash-kort med igenkännbara bilder eller köpa en matchande spel där du låg alla brickor ut och ditt barn kan matcha färger, former och objekt tillsammans. Inte bara är det en bra undervisning möjlighet, men det hjälper ditt barns förtroende att växa, som hon får omedelbar tillfredsställelse från matchande rätt objekt tillsammans. Det är också ett sätt att leka med ditt barn och du kan vara en katalysator för sitt lärande.

Musikaliska leksaker

Lär ditt barn om de olika ljud som olika objekt kan göra genom att leta musikaliska leksaker som främjar lärande genom ljud. Ett barn under 2 kommer att vilja utforska och använda leksaker, och samtidigt göra det med en musikalisk leksak, han kan lära sig om orsak och verkan: om jag trycker detta, det kommer att göra detta buller. Ett litet leksakspiano, eller en leksak som har knappar med olika djurläten är bra leksak val för ett barn under 2. Han kommer att kunna trycka på knapparna på sin egen och lyssna till olika ljud. Vem vet---du kan även sporra på en liten Beethoven.