mynewspapers.net

Peace sign teman för födelsedagskalas

Peace sign teman för födelsedagskalas


Peace-tecken (en cirkel med tre anslutande linjer inuti) är en hip sätt att dekorera till fest eller firande. Party teman som kretsar kring undertecknar är lämplig för alla åldersgrupper, och enkelt att göra dekorationer snabbt. Om födelsedag flickan är en 70-talet-älskande disco queen eller en jordnära natur flicka, kan ett peace-tecken temafest ta henne och hennes gäster tillbaka i tiden.

Tie-Dye

En tie-dye decorating system par väl med ett peace-tecken tema, och är bättre för en mer informell sammankomst. Peace sign dekorationer kan funktionen tie-dye bakgrund. Yngre part publiken kan rita fred tecken på vita T-shirts med permanenta märkpenna, och sedan skapa sin egen tie-dye T-shirts ta hem ett parti favörer. Födelsedagstårtan kan funktionen tie-dye glasyr med ett iskallt fred tecken i mitten.

70-talet tema

Sedan fred tecken betecknar på 1970-talet, ett 70-tal maskerad är en perfekt idé. Uppmuntra gästerna att visa upp klädd som hippies (eller, kanske, uber-moderaterna talar om alla de andra gästerna att klippa håret och skaffa ett jobb). Peace sign halsband kan hjälpa till att få alla in i rätt stämning. Mot slutet av födelsedagsfest, kan du ha en kostym tävling, med födelsedag person dela ut små tema priser till kostym efter eget val.

Aktiva fred

De som är mycket aktiva i sociala eller politiska frågor kanske föredrar en födelsedagsfest med någon mening. Likasinnade gäster kan hjälpa skapa fred tecken tema affischer för protester, eller ens spendera dagen för en fredlig orsak. Men människor som överväger en sådan part bör ta hand bara för att bjuda in gäster som inte skulle känna sig obekväm med sådan verksamhet, kan de avsluta deras födelsedagar känsla som de gjorde något bra.