mynewspapers.net

PCOS vikt förlust planer

PCOS vikt förlust planer


Polycystiskt ovariesyndrom är en hormonell sjukdom som påverkar mellan 5 och 10 procent av kvinnorna i fertil ålder. Besvären orsakas av polycystiskt ovariesyndrom, eller PCOS, bland cystor på äggstockarna, reproduktionsproblem, fet hud, överflödig hårväxt och viktökning. Många läkare rekommenderar viktminskning minska hälsa problemen i samband med PCOS.

Minska kolhydratintaget

Flera forskningsstudier har visat att en låg-kolhydrat diet hjälper kvinnor med PCOS gå ner i vikt samtidigt minska andra PCOS symtom. Enligt MayoClinic.com, när kvinnor med PCOS äta livsmedel som är låg i kolhydrater och hög halt av kostfibrer, förblir deras blodsocker och insulinnivåer konstant. När insulinnivåer sänks, minskar höga nivåer av manliga hormoner i kroppen, att ge befrielse från några av symptom på PCOS, som infertilitet. Livsmedel som rekommenderas i en låg-kolhydrat diet innehålla protein källor låg i kolhydrater, såsom kött, kyckling, ägg och fisk, samt låg-stärkelse grönsaker. Livsmedel att undvika innehålla socker, godis, bröd, de flesta frukter och vissa mejeriprodukter.

Öka Protein

En proteinrik kost kan också främja viktminskning hos kvinnor med PCOS. Forskare från en rad olika hälsa vetenskapscenter i Adelaide, ledda av Dr Grant Brinkworth, observerade en 9,4 procent viktminskning hos kvinnor som förbrukas en kalorifattig, proteinrik kost i 20 veckor. På universitetar av California-Davis och Institutionen för veteraner frågor norra Kalifornien Health Care System bevittnat Drs Kasim-Karakas, Almario och Cunningham större viktminskning hos kvinnor som lagt ett proteintillskott till deras kalorifattig diet. Efter två månader förlorade gruppen kvinnor som lagt till socker komplement till kosten mindre vikt än gruppen hög proteinhalt. Välj proteinkällor som är låga i kalorier, eftersom dessa studier visat att låg-kalori, proteinrik kost hjälpa kvinnor med PCOS effektivt gå ner i vikt i flera månader. Istället för att äta biff, prova linssoppa. När du gör ägg till frukost, kasta ut äggulan. Äter bara äggvitan, som innehåller en bra källa till protein. Ett vassle proteintillskott, när en del av en kalorifattig kost, kan också främja viktminskning för kvinnor med PCOS.

Prova att regelbunden motion

Träning kan också ge vikt förlust fördelar för kvinnor med PCOS som försöker gå ner i vikt. Regelbunden motion kan även bidra till att minska högt blodsocker, hjälpa kroppen process insulin bättre. Träning är inte nödvändigt som del av ett viktminskningsprogram, men MayoClinic.com rekommenderar att kvinnor med PCOS följer ett träningsprogram tillsammans med en hälsosam kost gå ner i vikt. Innan du börjar ett träningsprogram, få en hälsoundersökning av läkare. När du är redo att börja, överväga att gå med ett gym och med gruppträning, inklusive inomhus cykling klasser, aerobics eller yoga. Eller, om oberoende verksamhet är mer tilltalande, varv simning, power walking eller stillastående cykling.

Läkemedel för viktminskning

Enligt MayoClinic.com har en medicin som heter metformin visat sig hjälpa kvinnor med PCOS gå ner i vikt, i sällskap med en diet och motion regim. Andra fördelar med denna medicin är att minska insulinnivåer och förbättra fertilitetsproblem i samband med PCOS. Det kan också minska PCOS problem under graviditeten och minska problematiska manligt hormonnivåer. Detta läkemedel har inte studerats utförligt hos kvinnor som är gravida och ammande, så diskutera användningen av läkemedel med en läkare innan du använder.

Överväga kirurgi

Ungefär hälften av alla kvinnor med PCOS är feta. Några av dessa kvinnor är sjuklig fetma. För dessa kvinnor, kan Bariatrisk kirurgi vara till hjälp. Den oss Department of Health and Human Services och den nationella kontor för kvinnors hälsa rapport att denna viktminskning kirurgi kan bidra till att förbättra PCOS symptom hos vissa sjukligt överviktiga kvinnor. Bariatric kirurgi, även känd som gastric banding, kan hjälpa kvinnor som är minst 36kg(80lb) övervikt minska sin kroppsvikt. Efter denna operation, födointag kommer att begränsas, som magsäcken krymper, och viktminskning händer vanligtvis snabbt.