mynewspapers.net

Patientens överföringsförfaranden teknik

Patientens överföringsförfaranden teknik


Patienter i vårdinrättningar behöver ofta hjälp med överföring och från sängen och från en yta till en annan. Hälso-och sjukvårdspersonal riskerar skada om korrekt kropp mekanik inte används under dessa överföringar. Det finns flera olika tekniker som används för överföring av patienten.

Bed rörlighet

Patienter tillbringa mycket tid i sängen medan de är i vårdinrättningar. Dessa patienter är ofta för sjuka för att överföra sig in och ut i säng och ändra ställning i sängen. Innan du hjälpa en patient med säng rörlighet, höja höjden på sängen för att din midjehöjd att undvika böjd över. Hjälpa patienten väg vid sidan av sängen genom att rulla honom mot dig. Stöd patienten vid axlar och på skinkorna. Om du vill överföra från fastställande till sammanträde, instruera patienten att trycka ifrån sängen med armbågen medan du nå nedanför knä och hjälpa honom med att föra fötterna över kanten av sängen. Squat ner som du sänker fötterna mot marken.

Sit stå överföring

Placera en gång bälte runt patientens midja att ge något för dig att hålla fast vid. Håll inte patienten av armhålan eftersom detta kan orsaka skador på hennes axel. Instruera patienten att scoot fram mot kanten av sätet tills hennes fötter är platt på golvet sedan placera händerna på armstöden på stolen eller bredvid hennes sidor på sängen. Står inför patienten, Böj knäna och håll varje sida av gait belt. Rock patienten fram och tillbaka tre gånger sedan, på tre, instruera patienten att driva upp med armarna när du drar henne nära din kropp när du flyttar in i en stående position.

Stå Pivot

Monter pivot överföringen är användbar för patienter som kan stödja de flesta av deras vikt genom stående men är för svag för att vidta åtgärder för att flytta från en plats till en annan. Utföra en sit att stå överföring. Från denna position, fortsätta att hålla varje sida av gait belt och hålla patienten nära din kropp. Ta små steg och rotera din kropp tills patientens rygg står inför den plats han flyttar till. Långsamt squat och sänka honom i sittande ställning.

Glidande styrelse överföring

Skjutbara styrelsen överföringar används för patienter som inte kan bära vikt på benen. Från sittande ställning på sängen, instruera patienten att luta sig åt sidan och placera en glidande styrelse under patientens skinkorna på den starkare sidan av hennes kropp. Placera rullstolen i 90 graders vinkel till sängen. Ta bort armstödet på denna sidan av rullstolen och placera den motsatta änden av skjutbara styrelsen på plats ytan. Placera en gång bälte runt patientens midja. Hjälpa henne med skiftande hennes vikt från sida till sida av huk framför henne och hålla varje sida av gait belt som hon scoots längs skjutbara styrelsen. Du kan även utföra denna överföring genom att sitta på en pall framför patienten. När hon är i rullstolen, hjälpa sin SKIFT hennes kroppsvikt åt sidan och ta bort glidande styrelse från under hennes skinkor.