mynewspapers.net

Påsk berättelse presenter för barn

Påsk berättelse presenter för barn


Påsken är bland de mest holiest dagarna på den kristna kalendern. Påsk gåvor kan variera från artiklar som firar Jesu uppståndelse till artiklar som fokuserar på våren och förnyelse. När du väljer påsk-relaterade presenter till barn, välja objekt som är åldersanpassade.

Pedagogiska påsk berättelse gåvor

Påsk berättelse presenter för barn


Påsk berättelse kub. Barn kan vända och ändra kuben för att visa olika aspekter av påsken historien från Jesu sista dagar, till korsfästelsen, att Jesu uppståndelse. Kuber är tillgängliga på kristna bokhandlar och online.

Påsk och Jelly Beans

Påsk berättelse presenter för barn


Göra en jelly bean gåva burk. Fyll en glasburk med jelly beans i flera färger. Tilldela ett kristet tema till varje färg. Till exempel kunde grönt stå för återfödelse. Gul kunde stå för hoppet, och så vidare. Gör en kort notering färgerna och betydelserna och anbringa kortet med ett band knutet runt burken. Ta projektet upp ett snäpp genom att inkludera en bibelvers som hänför sig till varje tema. Variationer på temat kan hittas online och i kataloger.

Påsk bok

Påsk berättelse presenter för barn


En påsk sagobok kan bli ett minne att lämna till framtida generationer. Ge ett barn en bok fylld med färgglada illustrationer och text som beskriver Jesu roll i Guds plan för frälsning.