mynewspapers.net

Party spel idéer för 10 åringar

Party spel idéer för 10 åringar


Hitta spel som kan glädja en bråkig massa barn kan vara en uppgift, speciellt för 10-åriga barn. De faller i detta ingenmansland mellan unga barn som är nöjda med en enkel Pin svansen på åsnan och tonåringar som vill något annat än bra musik och dans. Spel för 10-åriga barn bör vara roligt, naturligtvis, men också betona teamarbete och kamratskap.

Ballong Relay

Allt du behöver för detta spel är flera ballonger och en bakgård. Dela upp gruppen i lag--helst kan tre eller fyra grupper av fyra, men detta tweaked för emellertid många part publiken är närvarande. Ge den första spelaren i varje lag en ballong och direkt henne att placera ballongen mellan knäna. Syftet med spelet är för den personen att springa till en angiven plats och tillbaka igen och sedan passera ballongen till nästa teammedlem med hennes knän bara. Om ballongen tappas eller skurar på flykt, spelaren måste börja om. Det första laget att har varje spelare slutföra kör wins.

Apple Race

Om du har en pool part, är detta spel ett vilda sätt att underhålla barnen. Varje simmare får ett äpple som han placerar framför sig själv. Först att få sina apple till andra änden av poolen är vinnare. Tricket är att barnen får bara flytta apple med sitt ansikte.

Cotton Bowl

För detta spel behöver du två stora skålar, två stolar, en stor sked, en påse med bomullstussar och ögonbindel. En person spelar i taget medan resten av publiken skål dem på. Placera en skål med bomullstussar på en stol och andra tomma skålen på en annan stol 5 eller 6 fot bort. Barnet är ögonbindel, snurrade en eller två gånger och placeras framför skål full av bomullstussar. Syftet är att använda sked för att överföra så många bomull bollar från en skål till en annan innan minuten går ut. Barnet som har överfört de flesta bomull bollar är vinnare.

Minne spelet

När du är ute efter för att lugna ner en larmande gäng, är detta en stor övergång spel. Placera ca 20 små föremål från runt huset på en stor bricka. Godtagbar poster ingår en tandborste, en blomma och en bit godis. Ställ in barnen på golvet med en bit papper och penna. Placera i facket framför dem i tre minuter. I slutet av tiden, plocka upp facket och ge barnen två minuter för att skriva ner allt de minns. Som har mest rätt svar vinner.