mynewspapers.net

Party idéer för tvillingpojkar första födelsedag

Party idéer för tvillingpojkar första födelsedag


En första födelsedagsfest är en milstolpe för ditt barn, och en första födelsedagsfest för tvillingar har dubbel betydelse. Fira din tvillingar första året med en födelsedagsfest innebar för två. Välj ett tema som speglar dina pojkar, och bära detta tema under hela dekorationer och menyn. Glöm inte två smash tårtor så dina pojkar kan njuta av en söt behandla-- och dina gäster kan njuta av det stökiga roligt.

Teman

Välj ett tema för din tvillingar första födelsedagsfest; Detta tema kommer att vägleda din dekorationer och menyn. En klassisk baby blå färgsättning fungerar bra för någon baby boy födelsedagsfest och en tvillingpojkar födelsedagsfest är inget undantag. Om din tvillingar förnamn börjar med samma bokstav, använda denna skrivelse som inspiration för din födelsedagsfest. Till exempel Brady och Bryans första födelsedagsfest kan ha ett "B" tema, och du kan tolka det hur du vill. Gör skyltar med "B" ord som beskriver pojkarna, som "högljudda" och "studsar". Du kan erbjuda "B" matvaror på din meny och en tårta i samma form.

Dekorationer

Anpassa dina dekorationer samtidigt återspeglar på det första levnadsåret din tvillingar. Chanserna är du har tagit massor av bilder på dina pojkar under deras första år, och du kan använda dessa bilder som din party dekorationer. Bilder från varje månad av din tvillingar första året, och montera dem på en stor bit av affisch ombord. Bredvid varje foto, skriva månaden. Gästerna kommer att njuta av tittar på hur mycket dina pojkar har ökat under det senaste året. Rama in dina favorit bilder på dina pojkar, och använda dem som tabell hörnstenarna. Du kan också göra en scrapbook eller foto bok, använder fotoredigeringsprogram webbplatser, med bilder från pojkarnas första året, och låta gästerna skriva boken. Dina tvillingar kommer att njuta av tittar på denna personlig gästbok när de växer upp.

Menyn

Även om Hedersgäster inte bryr sig så mycket om menyn, kan du fortfarande bli kreativ och gör några läckra godsaker för din äldre gäster. Gästerna älskar alltid en matris av smårätter, och du kan funktionen "miniatyr" objekt för att återspegla baby tema. Minimorötter med en doppning sås, mini krabbkakorna och mini korv rullas upp i halvmåne rullar fungerar. För dessert, behöver du tre kakor: en för dina gäster att njuta och två mindre kakor för dina pojkar att äta. Dessa kallas smash kakor, och de är personliga kakor för födelsedag pojkarna att hoppa in och äta med händerna. Även om det skapar en röra, blir denna tradition en underhållande foto tillfälle för föräldrar och gäster. Matcha din smash kakor till dina viktigaste kaka; till exempel om du väljer en baby blå viktigaste kaka, kan din smash kakor följa en liknande färgsättning.