mynewspapers.net

Paris temafester

Paris temafester


Om du letar efter en ny och annan part idé, överväga en tema fest. Temafester är roligt för alla åldrar, och kan ändras för att passa varje grupp på lämpligt sätt. En tydlig idé är värd en Paris tema fest. Det finns ett par av metoder som kan vidtas för denna typ av part som erbjuder en resa till Paris utan pass.

Identifiering

Börja med inbjudningar. Dessa kan innehålla ett foto av en igenkännlig Paris landmärke som Eiffeltornet och Notre Dame-katedralen, eller kunde presentera en berömda parisiska. Var också noga med att hänvisa till dina gäster som Mademoiselle/Madame eller Monsieur. Du kan också ersätta vissa lättigenkännliga ord med franska ord. Till exempel, istället för att säga "aptitretare serveras" kan man säga "smårätter serveras."

Överväganden

Fransmännen är kända för deras mat, och ett sätt att krydda en Paris tema fest är att be dina gäster att ta deras favorit franska rätter. Alternativt kan du laga en intressant maträtt som Boeuf Bourguignon och serverar franska ostar och baguetter. Var också noga med att plocka upp några bra vin och färsk frukt. Fransmännen serven vanligt flera kurser, som är skön konsumeras hela kvällen, späckat med skratt och konversation.

Funktioner

För en barnens Paris teman man, prova escargot. Detta är den franska versionen av hoppa Hage. Helt enkelt rita formen på en snigel (virvlande linjer av sitt skal) och dela upp det i 15-20 lådor. Varje spelare måste hoppa på ett ben till och från snigeln utan att röra den andra foten på marken eller faller. Om aktiviteten är avslutad, markera spelaren ett hem utrymme, som de andra spelarna måste hoppa över på sina varv. Varje lyckad tur efter tjänar spelaren ett annat hem utrymme, och spelaren med de mest hem blanksteg i slutet vinner.

Funktion

Överväg att använda ett utomhus café tema för din inredning användning flera små bord klustrade i ett område i din trädgård eller hem, med utrymme för att placera stolar vid varje inom bekvämt avstånd. Om du har råd, anlita en musiker att spela fiol eller andra instrument av åt sidan, och få vita Julljus till sträng runt området. En annan rolig idé är att få en konstnär att måla eller rita karikatyrer av varje gäst.

Potentiella

Andra aktiviteter kan omfatta Paris trivia eller franska filmer. Uppmuntra dina gäster att klä sig som de ska till Paris, och ge ett litet pris (fransk choklad, kanske) till bäst klädda gäst eller par. Du kunde också har en vinprovning, och bjuda in ett vin expert för att ge en kort lektion i ämnet, eller hyra en kock att ge en matlagning lektion för den som är intresserad. Framför allt kul, vänner och samtal kommer att göra det en natt du inte kommer att glömma.