mynewspapers.net

Parfymer liknar ängel

Parfymer liknar ängel


Angel är en parfym skapad av Thierry Mugler. Denna varma doft har toner av vanilj, patchouli och sandelträ, toppas av citrus och frukt, enligt experter på ParfumRaffy.com. Att hitta en doft är som liknar denna populära doft möjligt för parfym älskare som ogillar en av de anteckningar som används.

Muleques Cleopatra

Muleques Cleopatra är en perfekt doft för kvinnor som söker en parfym med rika patchouli och vanilj kombination men föredrar en svalare doft. Enligt Sephora.com kommer citrus anteckningar i Cleopatra från grapefrukt, erbjuder en mer intensiv citrus doft än Angel har. Söta blommor som vitt jasmine och tuberös balansera patchouli och en gurka toppnot håller denna doft uppfriskande och cool.

Calvin Klein Euphoria

Eufori, en Calvin Klein doft, är komplexa. Medan det inte delar många av de samma anteckningar som Angel använder, är det en woody orientalisk parfym också. Basnoter av flytande amber och grädde kombineras för att skapa en doft som mycket liknar den vanilj och sandelträ kombination i Angel parfym. Eufori innehåller också frukt dofter, enligt webbplatsen Calvin Klein, som påminner om den översta noterar i Thierry Mugler signaturdoft.

Caroline Herrera 212 Sexy

De som njuta av Angel parfym men skulle föredra en doft som innehåller musk kommer att njuta av 212 sexig doft av Caroline Herrera. Experter på Sephora säger att denna doft börjar med en signatur mysk och delar sandelträ gemensamt med Angel parfym. Denna kombination belyses av doften av sockervadd, tangerine och gardenia.

Stila's Creme bukett

Stila's Creme bukett luktar varm men delikat. Som ängel, Creme bukett doften innehåller vanilj, men rosa lila och Liljekonvalj gör denna parfym ett mer blommig alternativ, säger Fragrantica webbplatsen. Denna parfym skulle vara mer lämpligt för yngre kvinnor som kan hitta kombination av sandelträ och patchouli överväldigande.