mynewspapers.net

Par sovrum tema idéer

Par sovrum tema idéer


Medan det finns många dekorera teman som kan ge din sovrum personlighet, finns det få som skapar ett utseende som ett Paris tema som sofistikerad och elegant. Inspirerad av stil och landmärken i den berömda staden, dekorera ordningen kan vara idealisk för tonårsflickor eller någon som vill ge sina sovrum en känsla av internationell atmosfär. Om du sätter ihop ett Paris tema sovrum och har fastnat för idéer, pop i din favorit fransk film eller blad genom en Paris travel guide och du kan bli förvånad över hur mycket inspiration hittar du.

Färgpalett

För att ange tonen för en parisisk stil sovrum, välja rätt färgpalett. För ett traditionellt utseende, börja med rosa och svart. För extra dimension, prova en bred rand effekt på väggen med två olika nyanser av rosa. Men om du föredrar en mer sofistikerad väggbeklädnad, välja en rosa bakgrund och lägga till svart pinstripes. I hela rummet, införliva vit som en accentfärg för att lysa utrymmet. För en mer unik utseende, kan du ersätta lila, turkos eller ens röd för rosa i din färgpalett.

Möbler

I ett tema sovrum med Paris finns det ett antal alternativ när det gäller möbler. Möbler som är målad vit och funktioner eleganta detaljer passar temat väl. Du kan också välja svarta möbler om det inte finns mycket av färg i resten av rummet. Bitar som kan få ett genomslag i ett Paris stil sovrum inkluderar fåfänga, skrivbord och garderob. Men om du vill kanalisera känslan av parisisk café, är smidesjärn möbler ett måste. Använd en vadderad smidesjärn stol på ditt skrivbord eller fåfänga, eller placera smidesjärn nightstands på vardera sidan om sängen. Du kan även välja en smidesjärn sängram. Om du inte vill lägga hela möblemang, kan du också infoga smidesjärn armaturer för att framkalla bistro-känsla.

Sängkläder

När du väljer sängkläder, använda din valda färgpalett för att smala dina val. För en verkligen Parisian känsla, leta efter en bäddutrustning pass dragen en toile mönster. Vita och svarta toile mönster är vanligast, men du kan hitta andra kombinationer.

Tillbehör

För att lägga sista handen på ditt sovrum, kom ihåg att lägga till tillbehör. Ingen parisiska sovrum skulle vara komplett utan bilder av Eiffeltornet, så ram utskrifter av den berömda landmärket och andra parisiska scener att hänga på väggen. Du kan också lägga till en bordsskiva replik av Eiffeltornet i rummet för en kul, nyckfull utseende. Tecken eller utskrifter att funktionen franska ord eller fraser är en fin touch också, och dekorativa hatt rutorna i rosa, vit och svart mönster inte bara lägga till i rummets utseende men kan ge praktisk förvaring. När det gäller armaturer, välja en ljuskrona att ge rummet en mer dramatisk look. En stil som funktioner stjälkar med enskilda nyanser i varje ände är ett attraktivt alternativ eftersom du kan täcka nyanserna i toile tyg eller ett annat mönster som matchar din färgsättning.