mynewspapers.net

Pappers servett hantverk

Pappers servett hantverk


Pappersservetter gör ett bra medium för hantverk. De är billiga och finns i en mängd olika färger och mönster. Vanliga livsmedelsbutiker bär pappersservetter i deras papper varor avsnitt. För ett mer omfattande urval av färger och mönster, titta på part leverans butiker. Leta efter servetter som är fyrkantiga när Övik och platt.

Pappers servett Origami

Pappers servett hantverk


Den gamla konsten origami lämpar sig vackert för pappers servett vikning. Välj en origami mönster. Manipulera papper enligt instruktionerna som origami. Som med standard origami, kan du göra mästerverk med servetter av två olika färger. Använda servetter som är tjock nog att hålla veck. Börja med enkla mönster och prova pappersservetter i olika storlekar.

Blommor

Pappers servett hantverk


Pappersservetter kan fällas för att göra blommor. Ett projekt gör en lotusblomma genom att vika alla fyra hörnen till mitten. Upprepa detta två gånger. Därefter vänds servetten och göra samma sak igen. Genom att lirka loss alla klaffar från undersidan och föra dem till toppen, ta kronbladen form. Du kan använda olika färger servett lager för specialeffekter. En annan blomma från pappersservetter är nejlikan. Flera lager av papper servett är staplade och viks ihop till dragspel veck. De binds därefter i mitten och lager av servett dras isär, bildar en nejlika.

Elegant middag servetter

Pappers servett hantverk


Du kanske tror att pappersservetter inte kan vara elegant, men vänta tills du ser en konstfullt manipuleras in i en traditionell fancy servett vikningen. En slående hjord skapar en vacker Paradisfågeln. Andra veck inkluderar biskopens hattar som sitta upprätt på tallriken, eller enkla veck som producerar fickor för dina silverföremål. Ofta används en servett viks med kupad insida att hålla en varm middag rulle.

Applikationer och Decoupage projekt

Pappers servett hantverk


En vacker illustration på en servett kan överföras till ett annat objekt med hjälp av applikationer och découpage tekniker. Du kan dekorera kaffekoppar, vaser eller valfritt antal andra objekt hitåt. Lagret av servett med design är skalade bort från alla stöd lager och fäst till objektet med en speciell découpage lim. Ytterligare lager av denna sealer göra applique permanent.