mynewspapers.net

Papper väva hatt hantverk

Papper väva hatt hantverk


Papper hantverk, särskilt vävd papper, är lika populär som någonsin, nå tillbaka så långt som de inklistrade papper kedjorna ibland ses på gamla julgran bilder. Barndomen papper hantverk njöt av generationer av barn har utvecklats till ett mycket stort antal produkter av papper. I själva verket säljer en brittisk designer, Paul Smith, en mäns vävt papper hat som en del av en exklusiva designer sortiment med tillbehör för män.

Vävt papper hantverk

Detaljerade instruktioner finns för att göra nästan alla platt projekt från vävt papper. Några av dessa idéer är så enkla att de rekommenderas för förskolebarn, men instruktioner för att göra en vävd papper hatt som ett hantverk projekt är obefintlig eller icke tillgängliga. Dock instruktioner för att göra några tredimensionella projekt från vävt papper finns och kan anpassas för att skapa hattar.

Ser längre än plana

Vävt papper projekt för barn inkluderar alltid användning av bygg-papper med minst två färger. Den första papperet skärs i strimlor vertikalt eller horisontellt, nästan hela vägen genom båda ändar. Kontrasterande pappersremsor vävs och från bas remsor för att skapa en enkel, två färger vävt mönster som kan användas som ett skrivbord läskpapper, bordstablett eller andra platta dekorativa accent. Några instruktioner omfattar idén om vävda omslagspapper runt ett annat objekt som en juice för att skapa en vävd papper penna behållare.

Anpassa storleken

Om en bit vävt papper storleken på konstruktion papper kommer att täcka en liten kan, en större bit vävt papper kommer enkelt Linda runt en cylinderformad lampa bas eller papperskorg. Fästande vävt papper kräver användning av lim eller tejp, oavslutade kanterna på papperet kan vara bundna med en kontrast färg remsa av papper eller band, och hela projektet kallas vävt papper papperskorg eller lampa.

Från cylindern till kon

Efter greppa konceptet att ett platt projekt kan bli en cylinder av tejpning eller limma ändarna av vävd lappa, är det inte svårt att föreställa sig anpassa cylindern för att göra det en kon, särskilt om cylindern är stor nog att passa på ett barn eller en vuxen huvud. Cylindern själv kan likna på hat, men vissa anpassning kommer att förvandla en kon cylindern. Överlappa ändarna av halva cylindern att bilda en punkt, säkra nya överlappningen med tejp eller lim och se, en clown. Bifoga en halsduk i toppen att kröna en prinsessa, eller göra matchande vävt papper mössor för alla gäster på en födelsedagsfest.

Prova en korg mönster

Bland många korg mönster, de flesta är kvadratiska eller rektangulära, men en anpassning tyder början en korg med en stor rund bit posterboard, tillräckligt stor för att rita en annan mindre cirkel i centrum. Hela pjäs måste vara ungefär 24 inches i diameter; den mindre cirkeln minst 10 inches i diameter. Skär 1 tum slitsar sträcker sig från yttre kanten till den inre cirkeln och vik dessa remsor uppåt. Väva pappersremsor in och ut för att bilda sidorna av mindre cirkeln, och utgör därmed en korg. Utan handtag föreslog, är denna rund form en hatt. Lägga till ett brätte eller en bukett blommor gjorda av affisch papper eller konstruktion papper för att göra omvandlingen komplett.