mynewspapers.net

Papper twist hantverk

Papper twist hantverk


Pappersindustrin twist är papper sladd som när utan snodd, blir ett brett, skrynkliga papper band. Dess konsistens är liknande men tyngre än crepe papper och det kan formas, vävt, vikas och skär för att skapa ett brett sortiment av hantverk. Papper twist är billig och kommer i flera storlekar för bredd. Hantverk gjorda av papper twist framgångsrikt kan utföras av barn eller vuxen crafting nybörjare och kan användas för att göra gåvor, party dekorationer och hem tillbehör.

Papper Twist vallmo blommor

Papper twist hantverk


Rita och klipp ut en 6-tums cirkel på lätta kartong. Klipp en rak 3-tums kant på ena sidan av cirkla. Mäta en rak 3-tums linje från varje ände av den skära raka linjen, ansluter till kanten av cirkla. Skär längs dessa linjer, att ta bort en triangel från Cirkla kanten på varje sida av den första skära linjen. Detta är din poppy petal mönster. När allt är klart kommer att kronblad mönstret likna en fläkt blad på en oscillerande fläkt. Kronbladen kräver en 6-tums-wide papper twist. Om 6 tum inte är tillgänglig, kan du överlappa och limma två tunnare bitar tillsammans, sömmen försvinner fint i rynkor. Du behöver en 1 1/4-yard längd av papper twist för varje vallmo blomma eller två gånger det beloppet om du falsning två smalare bredder tillsammans. Tvinnas och platta längden på papper twist. Placera mönstret på papper twist och dra runt den. Upprepa för sammanlagt sju kronblad. Klipp ut varje kronblad och hitta mittpunkten av den första 3 tums linjen. Skär en 2 1/4-tums vertikal linje in mot centrum av kronblad. Detta kommer att skapa pilar på din vallmo kronbladen. Överlappar de två sektionerna på varje sida av dart och limma med hjälp av en limpistol. Detta kommer att forma kronbladen i en liten kopp. Tillämpa varmt lim på framsidan av ett kronblad dart och placerar en annan kronblad dart på toppen, med den yttre kanten av kronblad vände motsatt sätt. Färdiga resultatet liknar en fluga. Upprepa med två mer kronblad. Tillämpa varmt lim över anslutande delar på ett par av kronblad och placera det andra paret på toppen, på tvären. Det blir fyra separata kronblad alla sammankopplade i centrum av blomman. Varmlimma fast återstående tre kronbladen inuti det första lagret, avstånd dem lika runt centrum. Använd en samordnande färg av papper twist för centrum av din vallmo blomma. Tvinnas en 4-tums längd av papper twist. Ställa en kaffekopp på papper twist och dra runt det att bilda en cirkel. Klipp ut cirkeln och skär 1/2-tums slitsar mot mitten hela vägen runt, skapa en Frans. Grepp i anslutning mellan sidan av klingan din sax och tummen och dra något, orsakar den marginella curl. Varmlimma fast i anslutning till centrum av din vallmo. Varmlimma fast en 1-tums platt knapp inuti Frans cirkeln. Linda en 18-tums längd av tunga blommig tråd med blommig band. Placera ena änden på center baksidan av vallmo och varmt lim en 2-tum cirkel av grönboken twist över kabeln för att hålla.

Papper Twist rosor

Du behöver en 30-tums längd av 4-tums bred papper twist. Tvinnas och platta längden på papper twist. Vik längden på mitten, på långsidorna. Varmlimma fast långsidorna tillsammans. Tätt rulla de första 5 inches längd att bilda centrum av rose. Varmlimma fast basen för att säkra när du rullar. Gälla det nästa 1 1/2 inches på rå kant basen Varmlimma. Vik det 1 1/2 inches över på sig att skapa en dart som gör att de yttre kanterna av kronbladen öppnas. Upprepa genom att tillämpa Varmlimma varje 1 1/2 inches och skapa en pil för återstående längden av papper twist. Det papper twist är skrymmande och de rullande, limning och fällbara twist tillbaka till sig själv kan tyckas oregerliga, men hålla med det... slutresultatet gör det hela värt. Använd dessa papper twist rosor för att dekorera en krans. Tillämpa varmt lim på basen av en ros och ange det i kransen. För en romantisk krans, Varmlimma ros basen till centrum av ett papper doily och Ställ in den i grenarna av en krans. Placeringen kommer att orsaka TALLRIKSUNDERLÄGG att samla runt steg, att skapa en nosegay effekt.