mynewspapers.net

Papper påse Påskpyssel

Papper påse Påskpyssel


Det tar inte mycket tid eller pengar att skapa söta Påskpyssel själv eller med dina barn. Börja med en grundläggande papperspåse i alla storlekar, och försköna det med billiga hantverk leveranser, som konstruktion papper, bomull bollar, band, fjädrar, wiggle ögon, craft skum, plast eller skum ägg och andra objekt du har runt huset. Använda dessa objekt för att göra Påsk korgar, lådor eller gåva påsar.

Påsk korg

Använd någon storlek väska och skär en fransig kant längs den övre öppningen. Skär remsor av konstruktion papper att väva samman. Öppna påsen och limma de vävda remsorna av papper på sidan av påsen. Klipp en remsa av papper att göra till ett handtag. Varmlimma fast små tyg blommor till kanterna på korgen och hantera för att klä upp. Låt limmet torka. Fyll den färdiga korgen med färggranna påskgräs, strimlad papper, godis, plast ägg eller andra dekorativa föremål. Korgen gör en färgstark mittpunkten för påskmiddag eller som en samling korg för din påsk morgonen egg hunt. För en finare korg, ersätta bitar av band eller remsor av tyg i stället för papper för att väva samman för att limma på papperskasse.

Påsk Critter låda

Bunny Box: Använd en robust väska som en livsmedelsaffär säck för att skapa en bunny låda. Skär av den övre delen av påsen och använda konstruktion papper eller hantverk skum ark för att täcka varje sida av väskan. Klipp ut formen på en kanin eller bara en kanin huvudet ur papper eller hantverk skum. Använda slingrande ögon, bomull bollar och andra hantverk leveranser bunny personlighet. Fyll rutan bunny med påsk objekt som du väljer som plast ägg, godis eller utskurna och inredda påsk cookies. Lamm Box: En variant på rutan Bunny, täcka påsen helt genom limning bomullstussar alla sidor. Skär i form av en får chef från craft skum eller använda en vit frigolit boll för att göra huvudet, limma på slingrande ögon och utstansade öron att hjälpa det lilla lammet komma till liv. Lägg ett band eller små bell under sin haka sedan bifoga lamm huvudet till en övre kant på påsen. Klipp ut en svans, bifoga en rosett knuten av pastell band till toppen av svansen och bifoga det till slutet av påsen mittemot huvudet. Påsk Chick Box: Som rutorna bunny och lamm kan du förvandla fyrkantig botten av en väska till en påsk chick låda. Med gul hantverk fjädrar eller gult papper, täcka påsen helt. Skapa en chick huvud från bygg-papper, craft skum eller styrofoam klumpa ihop sig, och se till att lägga till ögon och näbb. Lägga till en liten svans mittemot huvudet och fäst vingar på sidorna av påsen.

Goody gåva påsar

Ge påsk godsaker till en vän, familjemedlem, lärare eller granne i en mer personlig gåva väska än bara en affären. Använd en vit lunch säck eller andra solida färgade väska, även en vanlig hanteras presentpåse. Skapa en våren scen på sidan av påsen med tyg blommor, utstansade kartong kaniner och kycklingar eller andra våren typ former och band för att skapa en färgglad presentpåse. Lägga kakor eller godis till en tydlig cellofan påse och stäng påsen med en glänsande natursilke eller prickad Swiss band. Släpp väskan full med godsaker i inredda påsen.