mynewspapers.net

Papper hummer hantverk

Papper hummer hantverk


Bli av med dessa regnig dag blues med papper hummer hantverk. Papper hummer hantverk är kul projekt som barn i alla åldrar gillar. Hålla den material till handen för en omedelbar svar till dessa tider när barnen inte kan komma utomhus eller när de är helt enkelt uttråkad och behöver något att stimulera deras kreativitet.

Papper plattan hummer

Färg ett papper plattan röd på både fram- och baksidan. Rita en hummer på det eller skriva ut en hummer form av datorn att använda som en mall. Skär av hummer formen från papperstallriken. Slå ett hål i botten av klor och punkten på kroppen där de koppla och ansluta dem med metall fästen. Rita ögon eller lim googly ögon från hantverk butik på hummern. Lägg till piprensare antenn för att slutföra din hummer.

Hummer Pinchers

Klipp ut hummer pincher från röda konstruktion papper eller kartong, med två stycken för den övre delen av klon och den lägre pincher. Hål puckla på dem och fäst den lägre pincher topp klon med en metall fäste. Använd detta som en inbjudan till hummer-tema evenemang. Skriv informationen på klon med en vit gel penna och dela ut dem till dina gäster.

Ägget kartong hummer

Skär en äggkartong på mitten på längden. Ta bort de sista två äggkoppar. Separera de två kopparna och skär varandra i hälften. Måla alla ägg kartong bitar röd och låt torka. Hål slå hål på den långa delen av äggkartong, ett hål på sidan av varje kopp. Tråd röd piprensare genom hålen för Hummer ben. Hole punch små bitar av äggkartong och bifoga två på baksidan för Hummer svans och två på framsidan av de första piprensare för klorna. Lägg till ögon att slutföra.

Hand och fot hummer

Måla botten av en av ditt barns fötter röd och har hennes steg på en bit papper. Steg så foten ligger i papper, med hennes tår nästan i överkanten. Måla båda hennes händer röd och har henne placera händerna på papperet, i den vänstra och högra hörnen, ovanför sin häl. Rita en röd linje med en markör att ansluta hennes hand skriva ut klor till hennes fot hummer kropp. Rita ögon mitt i sin häl, rita röda linjer som sträcker sig från sin häl, stoppa innan de når hennes händer för antenn och fötter sträcker sig från hennes hummer kropp för Hummer fötter.