mynewspapers.net

Papper groda hantverk för barn

Papper groda hantverk för barn


Att skapa papper groda hantverk är ett billigt och roligt sätt att tillåta barnen att uttrycka sig själva. Material är oftast objekt kan du hitta runt huset. Barn njuta av att göra dumma, leende gröna critters och ger dig en "ribit" eftersom de arbetar. När du gör hantverk med barn, är processen viktigare än slutresultatet. Uppmuntra barnen att prova olika och nya saker.

Groda församling

Detta hantverk kan anses vara en föregångare till gymnasiet biologi där studenter dissekera grodor. Börja med en groda mall som innehåller en kropp, huvud, bakben och framben. Antingen du eller ditt barn kan klippa ut mallen, separera kroppsdelar. Att barn till färg grodan något sätt de vill och dra i ansiktet av grodan. Sedan utmana barnen att limma groda kroppsdelar på kroppen. Oroa dig inte om ben och ögon är på fel ställen, det är en del av inlärningsprocessen.

Hjärtat grodor

Sagor har gjort kysser en groda långt av förälskelse med en stilig prins. Ha kul att skapa hjärtat grodor där du använda hjärtat former för så många delar av kroppen, grodan som möjligt. Börja med en hjärtformad kropp som sitter upp och ner. Har barnen klippa och klistra in ett annat hjärta för huvudet. Se om ögon, läppar och händer kan göras med hjärtan. Detta hantverk hjälper barnen använda spatialt tänkande begrepp att skapa en groda. Detta gör också för en mycket annorlunda alla hjärtans-kort.

Origami groda

Origami är den gamla japanska konsten att vika papper. Detta är ett roligt projekt som hjälper barn lära sig om former som de vika rektanglar och trianglar i en groda papper skulptur. Barn kan göra en vanlig groda som kommer sitta på sitt skrivbord eller skapa en hoppande groda. Om det finns mer än en unge att göra en groda, samlas grodor och skapa en-banan hoppande grodor. Rada upp varje groda och se som man kan få till mållinjen snabbast av dess hopp. Du en har också hoppning tävlingar för att se vem som kan få sin groda att hoppa längst. Glöm inte att ha barn rita ögon och en löjlig ansikte att skräddarsy varje groda.

Papper plattan grodor

Papperstallrikar gör ett bra material för hantverk. De är kraftigare än de flesta papper, att låta barn att manipulera dem lättare och skapa aktiva hantverk som marionetter eller prydnadsföremål. För att göra en papper plattan groda, behöver du en papperstallriken, markörer och konstruktion papper. Kroppen av grodan är plattan vikas på mitten. Har barn limma kanterna. De kan göra en "fett groda" genom att infoga skrynkligt papper inuti plattan innan den är limmad, som tillhandahåller bulk. Har barn rita ett ansikte. Fäst ben och en tunga som skär ut från bygg-papper. Om materialet är samma, är varje groda olika.