mynewspapers.net

Papper doilies hantverkSkapa vackra hantverk och part gynnar med papper doilies och några material. Doilies används för mer än bara foder en efterrätt eller te smörgås bricka. Barn, vuxna och grupper kan göra billiga presenter till mors dag, födelsedagar eller en liten sak att heja på en vän som inte är väl.

Material

Köpa förpackningar av papper TALLRIKSUNDERLÄGG i olika former, färger och storlekar. Andra förnödenheter att ha till hands för papper doily hantverk inkluderar slätten och fancy sax, linjal, penna, markörer, limpistol och limstift, smala sidenband, små plast knappar och små falska blommor.

Duken hantverk idéer

Använda en lacy papper doily för att förbättra ett fotografi av ett barn eller nära anhörig som bakgrund i en ram med glas göra en krans av små blinkande ljus in i vita doilies samlades i små kottar, fäst med varmt lim. Spray tyg avstyvning på båda sidor av diverse små vita doilies. Låt dem torka och sedan dekorera ett fönster med dubbelhäftande tejp. De gör också tema party dekorationer när avstängd från tak med tunna sidenband. Gör söt lavendel påsar med papper doilies. Med hjälp av en limpistol, limma kanterna på två små tårtpapper tillsammans, lämnar en 3-tums öppning i toppen. Fyll med lavendel och tätning öppnandet. Fäst ändarna av en remsa av sidenband (vikas på mitten) överst med varmt lim, tillsammans med utsmyckningar som små falska blommor och lite plast knappar. Skapa ett papper doily tabell omslag. Lägg ett tillräckligt antal doilies över en mörk duk så TALLRIKSUNDERLÄGG kanterna något överlappar. Säkra doilies tillsammans med ett par sandskädda av varmt lim. Bröllop eller fest gynnar kan också göras med doilies skurna i halv och rullade in en kotte och säkras med varmt lim. Dekorera med utsmyckningar och fyll med godis eller trakteringen.

Några Tips

Hålla en craft låda händig med ett sortiment av papper doilies och förnödenheter för hantverk och gåva. De finns i snabbköp och hantverk och part butiker som Michaels eller AC Moore. Köpa semester eller tema doilies som röda hjärtan efter alla hjärtans dag samt utsmyckningar som knappar, skal-och-stick foamies och band när de är på clearance eller försäljning.