mynewspapers.net

Papper band hantverk

Papper band hantverk


Papper band hantverk är enkla aktiviteter lämpar sig för både barn och vuxna. Många användningsområden för papper band inkluderar att sätta en pricken på ett kreativt projekt, bygga en dekorativ pjäs runt brännpunkten i menyfliksområdet som fören på en svept gåva och som en hår dekoration. Ett annat vanligt användningsområde för papper band är idag att bära dem som symboler för stöd för en sak, som att hitta ett botemedel för bröstcancer och stödja de väpnade styrkorna.

Scrapbook accenter

Använd papper band som scrapbook accenter att klä upp en sida. Gör ditt eget papper band genom att skära remsor av mönstrade kortpapp eller enkel konstruktion papper. Böj båda ändarna av en remsa över att göra en slinga och limma ihop ändarna. Gör två slingor med två separata remsor av papper och limma dem mot varandra på en central mötesplats. Sedan, helt enkelt bifoga två långa remsor av papper till stadens botten öglor att slutföra utseende av en båge. Du kan också använda papper band för att göra andra scrapbook accenter, som kantlinjer.

Papper blommor

Använd papper band för att göra papper blommor. Helt enkelt klippa remsor av band från mjuka färger papper eller lös kartong. Använda piprensare som stjälkar och Linda öglor av färgat papper band runt toppen att simulera blomblad. Du kan också klippa banden för att göra blomblad former, snarare än att skapa loopar. Använd lim eller tejp för att fästa kronbladen.

Kort dekorationer

Papper band lägga charm till kort och kuvert. Du kan göra flera saker, som att göra miniatyr bågar och limma dem på korten eller lägga till accenter som gränser, ränder och andra mönster. Du kan också göra cancer-awareness ribbon former och limma dem mot korten.