mynewspapers.net

Paper Bag fisk hantverkI stället för återvinning papperspåsar på vanligt sätt, spara dem för craft-projekt. Papperspåsar av alla storlekar, från små lunch säckar till robust varuhuset väskor till stora matkassar, göra en mångsidig crafting material. De är användbara om kvar intakt eller skära upp och repurposed. De kan målas, dras och limmade. När du söker en craft-projekt med en fisk tema, finns det många sätt att införliva papperspåsar.

Fisk marionetter

Använda en hel papperspåse för att göra en fisk marionett, eller göra en hela skolan av fisk med påsar i olika storlekar. Fisk dockorna är mycket enkla att bygga och det finns otaliga möjligheter för dekoration. Ta bort handtagen från din papperspåse med sax, om det har dem. Stuff påsen med scrunched upp tidningen eller gammal plast matkassar tills det handlar om halvfullt. Klämmer in toppen av påsen innehåller fyllningen och säkra den med ett gummiband. Jämna ut bag toppen, som nu fungerar som fiskens svans. För att ge fisk ögon, ett leende, skalor och gälar, använda färg, kritor, klistermärken eller garn och lim eller några andra hantverk leveranser du har till hands. Om du vill aktivera fisk i en marionett, peta ett hål i botten, sätt en dowel och tejpa fast den på plats.

Hängande Koi

Denna dubbelsidiga version av en japansk hängande koi är lätt att göra och ser effektiv när den hängde från taket eller fönster. Ta en vanlig papperspåse och jämna det platt. Rita konturerna av en fisk på ena sidan av väskan så att munnen på fisken möter den vikta kanten längst ner i väskan. Klipp ut formen fisk, skär genom båda sidor av påsen och lämnar av påsen intakt på fiskens mun. Du bör ha två pappersfisk gick på munnen. Dekorera fisken att se ut som koi, dvs med metalliskt guld, vita, svarta och röda fläckar. Använda paint eller skär cirklar av färgat papper och limma dem mot fisken i ett överlappande arrangemang att likna skalor. Använda en kombination av olika mönster och färg på varje fisk och dekorera insidan av pappret också för en mer komplett look. Slå två hål genom fisken precis under vecket linje på munnen, och bifoga en slinga snöre för att hänga koi.

Skumt bokomslag

En grundläggande fisk disposition är ett omedelbart igenkännlig form som är lätt att skapa med en potatis stämpel. Halvera en stor potatis, rita en fisk kontur med en markör på den skurna ytan och sedan skära potatis från runt konturerna med en vass kniv. Skära ner sidorna av ett papper matkassen och jämna ut påsen på bordet så att du har ett stort ark papper. Använd din potatis stämpel med färg för att dekorera papper med fisk motiv. Använd olika färger för färg eller bara en. Ordna din fisk så att de är alla "simning" på samma sätt, skapa "skolor" fisk på olika delar av papper eller peka fisken i alla olika riktningar. Du kan måla andra undervattens bilder i bakgrunden och lägga till detaljer som ögon, leenden och skalor med en penna. När färgen är torr, Använd papper och lite tejp för att vika ett dekorativt omslag runt en inbunden bok.