mynewspapers.net

Paketera idéer för kex

Paketera idéer för kex


För att bevara friskhet, måste kex förpackas på lämpligt sätt för att antingen lagra eller presentera som gåvor. För att hålla dem så fuktiga som möjligt ska du skydda kexen från kontakt med luft. De bästa paketera alternativ för kex förhindra luft penetration ändå fortfarande göra för en trevlig visuell presentation.

Cling Film

Detta är förmodligen det mest traditionella sättet att förpackningar kex. Placera kakorna på en plåt (papper om du planerar att ge bort dem som gåvor). När de är på plattan, Linda in dem i cling film. Kexen kommer bara stanna mjukt i ungefär två dagar detta sätt.

Plast Baggie

Plast baggies gör ett bättre jobb med att hålla luften ur nybakade kakor än enkel cling film. Nackdelen med denna metod är dock att du förlorar några av värdet presentation om gav dem bort. Fördelen är att kexen bo mjukare och fräschare i flera dagar.

Bakverk Box

Kakor, pajer och liknande bakverk är ofta begåvade i bakning lådor. Dock tar inte kex väl till att utsättas för så mycket luft. För att hålla kex fuktig, måste de skyddas från exponering som möjligt. Men bakverk lådor ger vissa möjligheter för kreativt presentera kex som en gåva så, om du väljer denna metod, placera kexen i någon annan typ av förpackningar i rutan (till exempel cling film som nämnts ovan).