mynewspapers.net

På Tattoo idéer för par

På Tattoo idéer för par


Tatueringar är ett passande sätt att uttrycka aldrig sinande kärlek, som de hålla en livstid. Par som verkligen vill visa sin kärlek till en annan kan få matchande tatueringar. Eftersom ingen två par är likadana, är möjligheter för matchande par tatueringar oändliga. Par som vill uttrycka sin unik obligation kan få matchande tatueringar av klassiska symboler för kärlek eller bilder som uttrycker kärlek ur ett kreativt perspektiv.

Träd sparvar

Sparvar är mycket populära i tatuering bildspråk. Par kan införliva klassiska tatuering bilder med en symbol för trohet genom att få på pilfinken tattoos. Träd sparvar livskamrat, en föreställning som passar in i begreppet äktenskap att många par strävar efter. Par kan sätta sina egna romantisk twist på sparv tatuering idén. Till exempel kunde en man få en manlig pilfinken tatuering, medan en kvinna kunde få en kvinnlig pilfinken bild. Varje partner kunde få en pilfink med halv ett bo som kombinerar i en full boet när två är placerade bredvid varandra.

Hjärtan

Hjärtat är en bild som är gemensamma för både tatuering entusiaster och klassiska begreppet kärlek. Par kan få matchande hjärtat tatueringar för att göra ett tydligt och djärvt uttalande om deras kroppar att deras kärlek är extremt viktigt att varandra. Par kan var och en får halv ett hjärta som blir en hela hjärtat när två är tillsammans. Par kan även få matchande tatueringar med sin partner initialer skrivet inuti.

Låttexter av

Liksom tatueringar är musik en form av kreativa uttryck. Många par har en låt som de refererar till som "vår låt". En lyrisk från en låt är lämpligt för ett matchande par tatuering idé eftersom, inte bara är en sång uttryck som passar en tatuering, men texten kommer att stå ut som en symbol för ett par kärlek. Par kan få matchande tatueringar av en låt de hörde när de träffades eller texter som speglar arten av deras relation.