mynewspapers.net

Oxläder vs. andra läder

Oxläder vs. andra läder


Kohud är den vanligaste lädret i världen. sannolikt är dina skor, din auto inredning, ditt bagage och bältet alla tillverkade i nötnappa. Det är "utility läder."

Tillgänglighet

Oxläder vs. andra läder


Kohud är en biprodukt av boskapsuppfödning och nötkött produktion. kohud är alltså tillgänglig i en praktiskt taget oändliga och billigare leverans kontra andra läder.

Storlek

En viktig fördel i nötnappa är dess storlek; medan geten flår och kalv hud är mjuk och varm vid beröring, är de opraktiska för klädsel eller bil interiörer, som kräver större bitar.

Tooling

Kohud har inte strukturen på, t ex elefant, ödla eller alligator skin, men det tar lätt stämplar och texturer och så det kan vara manufactured att se ut som någon av dem, till en lägre kostnad.

KläderKohud kan efterlikna utseendet på andra läder, men inte känslan. Även på dess mjukaste är stel med liten sträcka till den. Det är inget substitut för geten flår, rådjur hud, nubuck och så vidare, som används för att göra kläder.

Hållbarhet

Kohud är naturligtvis tjockare, och garvade att behålla en strängare kollagenmatrisen, än andra läder. Det passar därför bättre till hållbara alternativ, som skor, sadelväskor och bagage.