mynewspapers.net

Övningar för styrka i handen, fingrarna, handled & underarmen

Övningar för styrka i handen, fingrarna, handled & underarmen


Bygga styrka i handen, finger, handleden och underarmen kan vara viktigt av många skäl. Musiker, rock klättrare och patienter med artrit har olika bevekelsegrunder för att utöva dessa leder och muskler. Oavsett om du tillhör en av dessa kategorier, eller du bara vill stärka dessa områden, bör typerna av motion, frekvens och grad som de används mått på lämpligt sätt. Detta är de vanligaste övningar, som anges av den ansträngning som krävs och styrka uppnåtts.

Bao Ding bollar

Kinesisk hand bollar, känd som Bao Ding bollar, eller Gi Gong bollar, är vanligtvis ca 1-1/2 inches i diameter. De kommer i par och är gjorda av stål, glas, jade, brons eller porslin. De har oftast chimes inuti vilken ring när bollarna roteras. Båda bollarna är höll i ena handen och roteras runt varandra, över fingrar och hela handflatan. Detta bygger styrka och smidighet i dina fingrar och hand muskler--samt arbetar musklerna i handled och underarmar.

Greppet styrkemedel

Det finns många produkter tillgängliga för att stärka handgrepp, såsom plast eller gummi massage ringar, gummibollar och fjäderbelastade motion handtag. Tennisbollar kan också användas. Greppet strengthener är hålls i handen och rytmiskt pressade av fingrarna och släppt. Dessa stärka underarmar, fingrar, handleder och händer. De behöver bara användas för några minuter två eller tre gånger varje dag för att dramatiskt öka styrka.

Wrist Curls

Lockar är klar med hantlar eller andra vikt, hållas i handen, medan sittande eller stående. Vikten sänks ner till låret tills armen är nästan raka, då armen böjs vid armbågen, lyft vikten mot hakan. Övningen stärker dina händer, fingrar, handleder och underarmar, som din övre bröst och axlar. Vrida handleden inåt medan lyft vikt ger handleden ännu mer av ett träningspass.

Chin Ups

Chin ups, även känd som pull-ups, görs genom att placera båda händerna på en overhead bar, om skuldra bredd isär, sedan dra dig från marken tills hakan är i nivå med baren. Inte bara gynnar detta händer, handleder och underarmar, det stärker också din rygg och magmusklerna. För att få största möjliga nytta i händer och handleder, alternativa greppet i fältet från overhand till lömska, och variera avståndet mellan händerna.

Push Ups

Armhävningar bygga styrka i många muskelgrupper inklusive händer, handleder, armar, armbågar, magen och bröstet. Finger push ups, där vikten är på fingertopparna snarare än handflatorna, har fördelen att bygga upp styrkan i fingrarna också. Medan armhävningar görs oftast genom att trycka din kropp på händer och tår, kan detta ändras för nybörjare genom att trycka från knäna istället för tårna. Som med haka ups, variera avståndet mellan händerna för att utöva olika grupper av muskler.