mynewspapers.net

Övningar för spädbarn att bygga nacke stöd

Övningar för spädbarn att bygga nacke stöd


Det mänskliga huvudet är mycket tung varför nyfödda barnet har mycket svårt att stödja deras huvuden från födseln. Det är verkligen viktigt att hålla en nyfödd baby korrekt att se till att han inte anstränga sin hals muskler när man försöker hålla huvudet i rätt position. Det finns dock ett antal hals-stärkande övningar som barn kan uppmuntras att göra för att hjälpa dem att utveckla starkare nacke muskler så snabbt som möjligt.

Tummy tid

Tummy tid är den absolut mest effektiva utövandet för barn som försöker bygga upp musklerna i halsen. Vid tre månader gamla är bebisar normalt redo för tummy tid praxis. Placera barnet på magen och titta på när han försöker lyfta upp huvudet för att titta på folklivet. Barnets huvud är tungt. Lyfta den att titta runt på regelbunden basis är precis rätt sorts träning krävs för att bidra till att stärka musklerna i nacken så snabbt som möjligt.

Axel praxis

Med tre månader gamla, de flesta barn kommer har också lärt sig att hålla huvudet stöds tillräckligt att hållas i upprätt ställning över axeln. Ett barn som hålls i denna upprätt position varje dag skall naturligtvis uppmuntras att fortsätta stärka stöd muskler i hennes hals. När hon blir trött, kan hon också vila huvudet på axeln, varför det är ett effektivt system.

Arm situps

Med fyra månader gammal, kan en baby också försöka stödja hans huvud som han flyttas från en position till en annan. Han börjar naturligtvis praxis att hålla sitt huvud inline med resten av sin kropp, varför dra honom upp av hans armar är en nyttig övning att träna. Lägg barnet på rygg, hålla fast hans händer och långsamt dra honom upp till sittande ställning. Det är naturligtvis mycket viktigt att ta hand när du drar honom så att han har tid att placera sig själv och använda hans muskler för att stödja hans hals korrekt.

Halsen övningar

När du håller barnet i dina armar, försiktigt röra huvudet från sida till sida för att aktivera nackmusklerna. Gör samma sak genom att luta sitt huvud så att hennes öra uppfyller hennes axel. Ju mer aktiv är hon med huvudet, antingen självständigt eller med direkt hjälp, desto starkare blir hennes hals och desto lättare blir det för henne att stödja huvudet under de första månaderna av sitt liv.