mynewspapers.net

Övningar för personer med dåliga knän

Två rörelser som hjälper kroppen hela lägre fungera bättre

Övningar för personer med dåliga knän

"Vad är bra övningar för människor som har dåliga knän?"

— – Rebecca Abigail, via Facebook

Svar på frågor på vår Facebook-sida (http://www.facebook.com/eHowUKHealthFitness), har eHow UK hälsa & Fitness talat med de bästa gym tränare i landet om bra övningar för personer med dåliga knän.

Svaret

Först inse hur ofta "dåliga knän" är ett tecken på ett problem på annat håll. Bild en fabrik med tre anställda som behöver att utföra olika uppgifter för att fabriken för att köra effektivt. Om två av anställda försumma deras arbetsuppgifter, har den återstående anställda att utföra uppgifter som inte finns i den ursprungliga arbetsbeskrivningen. Detta innebär att fabriken inte skulle springa så effektivt som möjligt och, så småningom, överarbetade medarbetaren skulle klaga till förvaltning. Om bara de andra två anställda skulle spänne ner, skulle problemet lösas.

I fabriken i mänskliga rörelseapparaten, kan anställda anses höft, knä och fotled. För dåliga knän saknar höfter och vrister styrka och rörlighet. Musklerna i fötter och core kan också inte fungerar ordentligt. Om någon del i denna kedja är avstängd, kan knäna lida. Så gör dessa två övningar för att få alla att arbeta.

En etapp rumänska marklyft

Stå på din vänstra fot med det lämnade knäet lätt böjda. Att hålla dina höfter nivå, böj framåt så långt du kan samtidigt bibehålla en rak linje från huvud till hälen. Gör så många repetitioner som möjligt utan att låta din knä grotta inåt och sedan växla sidor. Göra två till tre uppsättningar.

Häl-unsupported mini-knäböj

Stå på kanten av ett steg, din vikt i bollen av ena foten. Låt hälen sjunka ner och pausa för en andra raka ben. Sedan, att hålla hälen ner och att se till att ditt knä inte cave inåt, göra en mini squat genom att böja knäet och trycka dina höfter tillbaka. Upprepa på andra sidan för 12 till 20 reps för två till tre set.