mynewspapers.net

Övningar för att stoppa över översta golfsvingen

Övningar för att stoppa över översta golfsvingen


En over-the-top flytta i golf hänvisar till punkten av gungan där ryggen swing övergångar till nedgången. Det är på denna punkt att spelaren åter dirigerar klubben till en position från kroppen och tvärs över uppsätta som mål fodrar. Eftersom klubben inte går ner och inuti uppsätta som mål fodrar, anses den vara kommer "ovanpå" uppsätta som mål fodrar. Detta steg ger ineffektiva club hastighet och allmänna inkonsekvens.

Spela mot väggen

En spelare kan öva genom att ställa in för ett skott intill en vägg där tån på klubben är nära det väggen. Genom att praktisera gungor från denna position, tvingas spelaren route klubben inuti uppsätta som mål fodrar eller står inför utsikten att slå i väggen på nedgången. Om detta verkar lite för riskabelt, kan spelaren ange en tom kartong eller liknande i stället för väggen. Hursomhelst, spelare kommer att få en bättre förståelse av vad vägen klubben tar i kulan. Denna övningen upprepas ofta bör producera några positiva muskelminne bota over-the-top flytten.

Paus och vertikala arm släpp

I praktiken kan spelaren göra en sving och paus för minst en eller två sekunder på toppen av svingen. Från denna position, spelarens mål är att släppa armarna och händerna vertikalt medan kroppen roterar tillbaka mot målet. Nyckeln är att armarna sjunka och inte kasta klubben utanför uppsätta som mål fodrar. Anledningen till pausen är så att spelaren blir mer medvetna om där klubben är regisserad. En annan viktig är att armar och kropp utför sina uppgifter samtidigt. Om rörelserna utförs i synk, då är kontakt med bollen allmänt konsekvent på den korrekta inuti sökväg. Om armarna börjar innan kroppen, är kontakt vanligt tung; om kroppen börjar innan armarna, är resultatet i allmänhet en tunna skott med kroppen dra upp.

Klockan fyra visualisering

Inte bara i tränings övningar, men också under spel, kan spelaren utnyttja en visualisering teknik för att undvika en over-the-top flytta. En högerhänt spelare kommer att ställa in bollen och Visa den som en klocka på väggen med klockan 12 vid den mest avlägsna punkten från spelaren och klockan 6 på den närmaste punkten. Spelarens mål är att sedan köra club huvudet till bollen i läget 4 klockan. Eftersom 4 klockan är inuti uppsätta som mål fodrar, kommer spelaren som slår detta märke inte over-the-top. Denna visualisering teknik är ljud genom att det skapar en enkel fokus för spelare utan att behöva tänka på många av nyanserna i golfsvingen.