mynewspapers.net

Övningar för att platta till magen för pensionärer

Övningar för att platta till magen för pensionärer


Regelbunden fysisk aktivitet kan gynna pensionärer genom att stärka och toning hela kroppen och öka deras övergripande känsla av välbefinnande. Seniorer kan finna det svårare att uppnå en platt mage, men motion behöver inte vara ansträngande att ha en positiv effekt. Stärka magmusklerna hjälper seniorer med dagliga rörlighet och förbättra hållning och minska låg ryggbesvär. Motion kan också leda till ett friskare och längre liv.

Torso vändningar

Torso vändningar, som riktar en trimmer midja sneda bukmuskeln-gruppen, är ett bra val för pensionärer. Börja med att sitta upprätt i en robust stol. Förlänga armarna framför kroppen och Placera handflatorna tillsammans. Andas in och vrida dina armar och överkropp till höger. Håll positionen i några sekunder och andas ut när du vrida kroppen till andra sidan. Lägg till en medicin boll eller hand vikter för att ytterligare förstärka armar och övre delen av bröstkorgen. Rörelsen ska vara slät, inte ansträngt. Utföra en långsam, stadig rotation och tillbaka 10 gånger.

Buken Curl

Buken lockar fungerar väl för att platta till magen och förbättra muskelstyrka, hållning och balans, som är viktiga för seniorer. Ligg på rygg på golvet och använda en kudde bakom huvudet, om du behöver. Böj knäna så att dina fötter är platt på golvet, och sedan placera händerna bakom huvudet och pekar armbågarna utåt från kroppen. Långsamt Använd magmusklerna dra överkroppen några inches från golvet. Försök att undvika att använda dina händer för att lyfta huvudet; Det är bra att peka hakan mot taket, att motverka med händerna lyfta upp ditt huvud och axlar. Håll axlarna från golvet i några sekunder och sedan sakta sänka din kropp tillbaka till golvet. Centers for Disease Control (CDC) tyder på att upprepa denna övning upp till 10 gånger. Kom ihåg att andas när du lyfter din kropp och andas in när sänka axlarna tillbaka till golvet.

Stol stå

Stol montern kommer att stärka lår samt platta magen. Sitt upprätt med god hållning på en stol. Försök att hitta en stol som inte har vapen, såsom en casual Matstol. Hålla fötterna platt på golvet, och sitta nära framkanten av stolen. Korsa armarna över bröstkorgen, och sedan långsamt luta sig bakåt och andas in. Räta ut dina armar och sedan stå upp i en smidig, slow motion. Efter stående rakt upp, sakta återvända till sittande ställning. Vara medveten om din andning och andas ut långsamt när du sitter. Gå dina armar över bröstet och upprepa övningen upp till 10 gånger, som rekommenderas av amerikanska National Institutes of Health.