mynewspapers.net

Övningar för att förlora rumpa fettDet finns många TV-reklam reklam träningsredskap som kommer att bidra tonen din rumpa. Men dessa är ofta onödigt. Om du vill gå ner i vikt från din bak, behöver du att utöva regelbundet--minst 30 minuter av hjärt-träna tre gånger i veckan-- och äta hälsosamt. Göra 60 sekunder för snabb jogging för att få pulsen innan ett träningspass och mellan övningar. Enligt intervallträning hemsida hjälper detta bränna fett under hela träningen.

Squat till tå höjer

Stå med fötterna skuldra bredd isär. Böj knäna och sticka din bak ut till lägre i en hukande ställning. Håll ryggen rak under hela detta drag, och se till att dina knän inte är sträcker sig över tårna. Långsamt rätar ut tillbaka upp och lyft din kropp på tårna spets. Detta övar hela benet, så kommer att bidra tonen vaderna också. Göra tre uppsättningar av 15 repetitioner.

Benet höjer

Placera din kropp så att du är på alla fyra med armarna raka och knäna på golvet. Räta ut ett ben bakom dig med tån på golvet. Försiktigt höja benet uppåt så det är i linje med din rygg. Se till att din rygg inte arch som du gör denna övning. För att säkerställa att du gör flytten ordentligt, håll din mage i. När benet är i rätt position, sänka det tillbaka ner igen. Göra tre uppsättningar av 15 repetitioner på varje ben.

Walking utfall

Hitta en lång, platt stretch av golvet eller marken och stå med benen skuldra bredd isär. Ta ett stort steg framåt med ena benet böjt och böja benet tillbaka på samma gång. Din kropp bör gå nedåt, inte framlänges. Räta upp och ta ett stort steg framåt med motsatta benet, böja benet tillbaka ner mot golvet igen. Fortsätta växla ben som steg framåt för 45 steg.

Benlyft

Ligg på din sida, att se till att din kropp är i en rak linje. Stöd ditt huvud under en böjd arm. Långsamt flytta benet topp så det är böjt framför dig. Sedan flytta den så är det rätade bakom dig. Inte arch ryggen och håll benet längst ner på golvet. Göra tre uppsättning 15 repetitioner. Vänd och upprepa med andra benet.