mynewspapers.net

Övningar för att bli av med den låga mage påsen

Övningar för att bli av med den låga mage påsen


Den nedre buksmärta "påsen" drabbar även de mest hängivna motionärer. Enligt Ask tränare gillar"din kropp att lagra fett i nedre buken regionen. Detta gör det dubbelt svårt att minska utbuktning i detta område." Att bli av med påsen tar arbete. Äta rätt, gör konditionsträningen som kör eller cykling, och riktar sig till den lägre mage med särskilda övningar är nycklar till krymper din nedre magen. När du gör dessa övningar, göra dem ordentligt i din egen takt.

V Sit-Ups

Ligg på rygg på en matta eller matta med armarna förlängas rakt bakom huvudet. Använd din buk styrka för att lyfta både benen och armarna samtidigt, att hålla din rygg, armar och ben rakt. Andas ut och sakta sänka dina armar och ben mot golvet för att återgå till utgångsläget.

Jackknives

Jackknife kan göras med knäna böjda eller hålls raka, beroende på vilket som är mer bekvämt för dig. Ligg på golvet, en träningsmatta eller en bänk om du känner för en utmaning. Om du på en bänk, håll bara överkroppen (från höfterna upp) på bänken. Böj armbågarna och placera händerna bakom huvudet. Ta med dina knän och axlar tillsammans för att slutföra en "crunch". Räta ut benen och återgå rygg och axlar på marken som du lägre kroppen tillbaka till utgångsläget.

Sidan vänder

Ligg på rygg på golvet med fötterna i luften och benen så rak som möjligt. Benen bör bildar 90 graders vinkel med höfterna. Räta ut armarna på golvet så att de sträcker direkt från dina sidor. Behåll din nedre rygg på golvet under hela övningen. Flex magmuskulaturen när du svänger båda benen till vänster, flytta dem nedåt mot golvet på din vänstra sida. När benen når golvet, höja benen tillbaka till mittläge. Upprepa övningen samtidigt sänka benen mot höger sida.

Ben sparkar

Ligg på rygg på golvet med fötterna några inches ovanför marken. Förlänga benen så långt det är bekvämt för dig. Börja med att flytta benen snabbt upp och ner som om du sparkar medan du simmar. Som ett ben flyttas ner mot golvet, den andra ska flytta mot taket. Håll ryggen på golvet. För att öka svårigheten, bära fotled.

Benet sax

Tänk er rörelse i ett par sax för att visualisera denna övning, som de skär. Ligg på rygg på golvet, igen med fötterna några inches ovanför marken. Sprida båda benen utåt från din centrum så långt du kan. Sammanföra benen tillbaka, korsa din vänstra ben över din rätt. Sära på benen åt sidan igen, föra dem samman och korsa din vänster höger ben. För extra svårigheter, lägga till fotled.