mynewspapers.net

Ovanligt sätt Honungsmelon används förutom äta

Ovanligt sätt Honungsmelon används förutom äta


Med en mjuk, krämig gul svål och en söt, aromatisk, blek grön interiör är den rundade Honungsmelon en attraktiv, uppfriskande sommarfrukt. Dessa samma egenskaper gör melonen tilltalande för annan användning än skivning för ett mellanmål eller frukt sallad. Från urholkningen ut en honeydew att göra en skål för bryggning söt öl och vin, är honungsdagg meloner inte bara för att äta.

Fruktkorg

Ihåliga ut en honeydew att göra attraktiva skål att fylla med fruktsallad eller sorbet. Skär en tunn skiva av roten slutet av melon att stabilisera frukt när inställd på en bordsskiva. Skär bort den andra änden av melonen med en vass kniv. Gröp ur fröna och överflödig massa. Använd en melon baller för att ösa ut gröna köttet ska reserveras för att äta. Pat torr melon svål och fylla med färsk frukt bollar och skivor.

Halloween användningsområden

Knep och spänningen besökare till ett spökhus av decorating en Honungsmelon med ansiktsdrag och hår och slå sönder frukten som en del av prestanda. Spara upp Honungsmelon frön och massa att vara slängd på övriga deltagare i en frukt "gut" kriget. Rista en Honungsmelon i stället för en pumpa för en dragning på den klassiska lyktgubbe.

Smord Melon

Coat en Honungsmelon i förkortning, ister eller annan olja. Kasta den smord melonen i en pool. Pit två lag mot varandra. Det första laget att framgångsrikt genomföra eller passera den smord melonen till andra sidan av poolen vinner.

Alkohol

Drick din frukt med en flaska honeydew öl produceras av norra Taiwan bryggeriet. Med en tydlig gyllene färg och ett tjockt huvud, fruktig alkoholhaltig dryck dofter och smaker som Honungsmelon. Alternativt kan du prova att göra Honungsmelon vin, en blekt gul, lätt-till-drink fruktvin.