mynewspapers.net

Ovanliga presenter till en 9-årig

Ovanliga presenter till en 9-årig


Många olika kreativa och ovanliga val har föräldrarna uttråkad med samma gamla presenter för barn. Nio-åriga barn har inte nått tonåren, men är inte längre små barn. De är mogna och deras intressen förändras, så att de kommer att vara nyfiken på en mängd olika saker. När du väljer en gåva för en 9-åring, överväga saker hon har visat ett naturligt intresse för och välj en gåva som är pedagogiska och roliga.

Ovanligt husdjur

Din 9-åriga barn kan vara mogen nog att hantera engagemang för en sällskapsdjur. Det finns olika skäl att välja en icke traditionella sällskapsdjur än en valp eller kattunge. Någon i din familj kan vara allergiska mot husdjur med päls eller du kanske föredrar en bur sällskapsdjur. Oavsett din anledning göra reptiler och amfibier stor sällskapsdjur. De flesta barn älskar ovanliga husdjur som kan göra vuxna lite blödiga. Om ditt barn har efterfrågat en sällskapsdjur, föreslå en ödla, orm och sköldpadda.

Erfarenhet

Ibland är den bästa gåvan att skapa ett minne med ditt barn. Planera en upplevelse att njuta av tillsammans är ett bra sätt att exponera ditt barn till något nytt, samtidigt en djupare förbindelse mellan er. Erfarenheter som deltar i en levande teaterföreställning, flyga i ett sjöflygplan eller glider eller njuter av en luftballong rida är roligt för barn och vuxna. Om ditt barn har tagit ett oberoende intresse i en verksamhet, överväga att skicka honom till ett läger med fokus på aktivitet. Det finns läger för musik, cheerleading, dans och ridning.

Personligt utrymme

Som ett barn övergångar från barndom till tonåren, vill hon sin omgivning att mogna med henne. Om din familj inte har uppdaterat stilen i ditt barns rum eftersom hon slutat sova i en krubba, kan nu vara dags. Om ditt hem är tillräckligt stor, överväga att skapa ett rum för barnen separat från sovrummet. Några familjer satt upp ett lekrum att hålla leksaker på ett ställe, som är lätta att övergången in i ett rum för tonåringar när tiden kommer. Som en del av ditt barns gåva, Tillåt henne att välja färg färger, inredning och möbler för rum.

Pedagogiska

Gåvor är tänkt för att vara roligt, men kan också vara lärorikt. Barnen lär sig mycket från besök på historiska platser. Planera en resa till Washington, DC, att lära sig om hur den federala regeringen fungerar, turnera nationella monument och besöka de Smithsonian museerna. Om du har en mindre budget, anser planerar en resa att turnera en närliggande fabrik som gör en produkt ditt barn gillar eller ordna en bakom kulisserna besök i djurparken. Barnen kan lära sig hur leksaker är gjorda, se ingredienser förvandlades till godis eller lär dig mer om medicinsk vård av djurparksdjur.