mynewspapers.net

Ovanlig presentidéer för 30 åringar

Ovanlig presentidéer för 30 åringar


Människor att närma sig idén att vrida 30 på olika sätt. Vissa är rädda för det eftersom det innebär att vara ytterligare ett decennium äldre, medan andra räknar det med entusiasm. Åldern klassificerar dem som vuxna, samtidigt som det är 20-någonting ibland är en tid av förvirring mellan att vara vuxen och inte är gammal nog att vara ansett mogen. Så vad vill du ge en person som har just fyllt 30? Här är några idéer.

Karikatyr

Vissa människor ta vänder sig 30 som en signal om att de måste börja tänka mer på allvar när det gäller deras framtid. De kanske tror det är en tid att börja tänka på pensionsfonder, bolån eller ens slå sig ner. För att göra öppnandet av ett nytt decennium för dem lite lättare och roligare, varför inte ge en 30-åring en karikatyr från hans foto? Du kan ha en lokal konstnär eller serietecknare skapa en digital karikatyr och sedan Rama in den. En annan idé är att skapa en affisch-storlek karikatyr och har den celebrant vänner och familj underteckna den med födelsedag önskemål.

Scrapbook under de föregående årtiondena

Det skulle vara trevligt att kunna se tillbaka på tidigare år med en klippbok. I den digitala tidsåldern, en massa människor inte skapa och underhålla fotoalbum längre, men om personen firar sin 30-årsdag den sentimentala typ, kan du sätta ihop en klippbok av bilder. En bättre idé är att få bilder på personen från samlingarna av hennes vänner och familj. Du skulle även kunna hitta bilder som celebranten var inte ens medveten om. Det skulle säkert överraska henne för att hitta sådana krönikor av hennes liv som sammanställs i en stor bok.

Musik träffar av föregående år

En bra present för musikentusiasten är en samling av träffar från den tid han föddes till gåvan. Du kan spara bästa av bästa i musik från de senaste 30 åren på en MP3-spelare som mottagaren kan lätt ta tillsammans med honom. Du kan även bygga en samling låtar som definierar varje fas i personens liv om du har känt honom länge. Ingång från hans vänner och familj medlemmar kommer också att bidra med detta.

Kupong för att vara liten igen

Trots att vrida 30 betyder blir mer mogen, följer det inte nödvändigtvis att man måste glömma att vara barn. Det finns alltid ett barn i varje vuxen. För din vän eller älskade sin 30-årsdag, ge henne en verifikation eller certifikat som ger hennes licens att gå tillbaka till att vara ett barn för en dag. Du kan följa detta med går till en nöjespark eller gåva polletter till en glassbar som hon brukade ofta som barn.