mynewspapers.net

Ovanlig alkohol presenter

Ovanlig alkohol presenter


Vad får du för bartendern som har allt? Den goda nyheten är ingen bartender har allt. Med en mängd olika experimentella likörer och brygger på marknaden finns det alltid en gåva redo för någon med en äventyrlig anda och en smak för de ovanliga och finare sakerna i livet.

Öl i månaden Club

Craft beer entusiaster står inför en betydande hinder i deras strävan att provet gårdsbryggeriet: distribution. Öl i månaden Club erbjuder en lösning för dessa suds entusiaster som har knackade ut deras lokala microbrew meny. Specialist på svåra att hitta, lätt distribuerat hantverk öl, ger Microbrewed Beer i månaden en nya korta serier ale eller öl till din dörr varje månad. Klubbens curatorer sålla gårdsbryggeriet att hitta den mest givande pint och dela det med öl fans, oavsett bryggeriets distributiv nå. Klubben finns i två - till 12 - månaders prenumeration termer.

Lucid absint

Förbjudna i USA sedan 1912 på grund av dess tujon innehåll, har absint länge varit en cocktail med en kult-liknande följande. Tjusningen av förbjudna sprit säkert spelat en del i en rask distanshandel från Europa. I 2007 debuterade Lucid den första raden i äkta malört-baserade absint kunna klara rättsliga hinder, destilleras på ett sätt att avstå från tujon innehåll i fluorescerande sprit. Men det är inte längre ett endast importen-objekt, räkna med att betala svarta marknaden priser även för rättslig absint: en flaska av Lucid säljs för ca £39.

Vin karaffer

Att hitta ett vin som passar perfekt en annan persons gommen är bäst att lämna för tunga vin entusiasten, men en karaff gör en stor gåva för en vin aficionado. Kristall karaffer importeras från Italien och har ett utbud av klassisk till modern design, medan glas tillverkas inom landet finns även i en mängd olika stilar. Oavsett vilken stil du väljer, har det garanterat mer elegant än plopping en grön flaska på bordet vid nästa middagsbjudning.

Rektor elektriska Keg Pump

En medelväg mellan koldioxid komprimering och nybörjar hand-driven keg pumpar, rektor elektrisk Keg Pump håller en kagge det perfekta trycket genom din hela evenemanget. Att eliminera tidsödande att pumpa samt fontäner av skum som kommer med över pumpning, drivs pumpen av en AC transformator samt ett uppladdningsbart batteri.