mynewspapers.net

Outdoor teambuilding-aktiviteter för barn

Outdoor teambuilding-aktiviteter för barn


Barn älskar friluftsliv men ibland kan det vara svårt att få en grupp av barn som inte känner varandra motiverade och spela tillsammans. En praktisk strategi för teambuilding kan barn lära känna på ett roligt men organiserade sätt. Teambuilding-aktiviteter kan hjälpa en grupp flickscouter eller en Little League team obligation, eller de kan helt enkelt electrify en sommar födelsedagsfest.

Splash mun

Splash mun är en verksamhet som är perfekt för en varm dag. Börja med att göra tillräckligt vattenballonger som varje unge får minst en. Därefter, dela vattenballonger på mitten, separera dem i två separata hinkar. Dela upp barnen i två lag. Rada lag på ena sidan uppspelningsområdet och placera en hink med vattenballonger framför varje rad. På motsatt sida av området, placera två tomma hinkar parallellt med varje lag linjen. När du säger "Gå", ta de första spelarna i linje en vatten ballong med sina tänder. De sedan race till tomma hinken och placera ballongen inne, gå tillbaka till sina lag linjer så snart de är klara. Fortsätt tills lagen har tömt sina hinkar. Vilket lag har den mest intakt vatten ballonger vinner spelet.

Armbågar och sparkar

Börja denna verksamhet genom att samla barnen utanför och dela dem i två lag. Placera en boll mitt i uppspelningsområdet. Inom varje team, ge alla spelare en rad från en till antalet spelare i laget. Separat lag på vardera sidan av lekplatsen. När du är redo, ropa två av de nummer som du gav till spelarna. De två lagkamrater med nummer du ringde sedan positionera sig rygg mot rygg och sedan låsa armbågar. De ras att bollen utan att bryta deras länk, med en spelare försöker sparka bollen innan motståndarlagets par. Poäng utdelas till laget vars par sparkar bollen först. Fortsätt tills du har parat alla studenter.

Elektricitet

Dela upp barnen i två lag. Rada lagen upp så att båda lagen möter varandra. Har alla lagkamrater Håll händerna. Placera en stol på ena sidan av de två raderna och placera en liten boll på den. Stå på andra sidan av de två lagen med ett mynt. Vända på myntet och Visa de två spelarna på endera laget står närmast dig. Om Myntet visar "huvuden", måste spelarna pressa av lagkamraten står bredvid dem, som föranleder en "aktuell" av hand-klämma genom laget tills den sista spelaren i rad känns det hand. Att spelare försöker snabbt greppa bollen. Det första laget att greppa bollen efter att du har vänt "huvuden" får en spets. Å andra sidan, om Myntet visar "tails", bör varken spelare pressa sina lagkamrater händer. Om de gör, förlorar de en punkt. Fortsätta tills ett lag når 10 poäng.