mynewspapers.net

Otex öron droppar instruktioner

Otex öron droppar instruktioner


Om du har en uppbyggnad av vax i öronen, börja du har problem med att höra. Problemet kan lätt lösas genom att använda Otex öra droppar. Otex öron droppar arbete att mjuka vaxet bryta den i små bitar så att den lätt kan tas bort från örat. Det är viktigt att du använder den öra droppar enligt anvisningarna.

Sig redo

Innan du börjar måste du ha allt redo så det finns inget kladd. Få ut den Otex öra droppar först. Stänga cap counter medurs så att den gemensamma jordbrukspolitiken kommer att öppna. Ange den öra droppar på bordet. Du behöver också en liten bassäng, en glödlampa spruta och en handduk.

Ansökan

Luta huvudet så att örat med vax i det är uppåt. Pressa Otex öra lösning fem droppar i örat. Vänta tre till fyra minuter och sedan föra huvudet tillbaka upp igen. Kontrollera att du har en praktisk handduk eftersom några av den öra droppar kan köra tillbaka. Upprepa detta en gång per dag under tre till fyra dagar. Om du har en stor mängd vax byggs upp, kan du tillämpa droppar två gånger per dag. Tips: Tvätta alltid händerna före och efter du applicera Otex öra droppar till hörselgången.

Skölja ut örat

Den tredje eller fjärde dagen bör du skölja vaxet. Dropparna har nu mjukas upp vaxet. Fyll en glödlampa spruta med ljummet vatten. Långsamt spruta det i hörselgången medan du håller en bassäng under örat. Vattnet kommer tvätta vaxa rätt ut i bassängen. Torr örat med handduken. Upprepa en gång till om du känner att du fortfarande har vax kvar i örat.