mynewspapers.net

Ostar att gå med Salami

Ostar att gå med Salami


Om du föredrar den tunt skivad Soppressata typ eller den klassiska Genua typ, är salami en populär korv med intensiv smak. Familjen Salami korvar är vanligtvis salta, torra och mycket erfarna, med starka anstrykningar följd härdningsprocessen går det igenom. Salami är en blandning av malet fläsk, nötkött, vin, salt och kryddor. Den mest välkända sorten är pepperoni. Olika sorters salami gå bra med en mängd olika ostar.

Pecorino-ost

Pecorino, ett hårt får 's ost, har en skarp smak som går bra med kryddig typer av salami som Kalabrien och Napolitano salami. Riven Pecorino-ost och salami är ofta ihop tillsammans över pasta i en gräddsås.

Provolone

Genoa Salami, mestadels består av salt fläsk, ses ofta i amerikansk delikatessbutiker. Det är vanligtvis ihopkopplad med provolone, som är en ostmassa, drog ost med en mild smak. Ofta hittar du en version av en salami och provolone smörgås på nästan alla klassiska italienska deli.

Asiago

Asiago är en hårdost som vanligtvis är riven och har en nötaktig och lite fruktig smak. Milano salami, som är en mager salami fylld med pepparkorn, par väl med asiago ost. Paret kan serveras tillsammans på en kött och ost tallrik eller på en smörgås med skivad versionen av asiago.

Getost

Getost, ofta presenteras som en mjuk spridning, har en rik, krämig smak. Det är mycket mångsidig och kan serveras färska eller åldrad, med en fränare smak. Sopressata, en delikat, mycket tunt skivad salami, går bra med getost när serveras med pasta. Ett annat alternativ är att servera sopressata med en getost sprids.