mynewspapers.net

OSHA-standarderna för lyft enheter

OSHA-standarderna för lyft enheter


US Department of Labor skapade Occupational Safety and Health Administration (OSHA) för att skapa standarder för arbetsgivare som skulle garantera vissa friska, arbetsvillkor. Vissa av dessa normer gäller enheterna anställda är skyldiga att använda för att lyfta tunga föremål på ett sätt som förhindrar skador eller dödsfall. Någon maskin eller utrustning som används vid transport, flytta eller lyfta objekt regleras av OSHA och Lyftkranar, kranar och hissar.

Funktion

Använda rätt typ av lyftanordning-- och veta hur till använda den riktig--är den huvudsakliga funktionen av OSHA: s riktlinjer för lyft enheter och regleras för att förhindra skada eller dödsfall medan på jobbet. Enligt OSHA aktivitet Sammanfattning kan lyfta enheter bör vara väl utformad enheter som underhålls regelbundet och anställda bör utbildas i deras korrekt användning. En derrick är en mekanism som innehas av killar eller hängslen som används med en hissa mekanism för att lyfta föremål. Det finns en mängd olika industrikranar som använder en hissa komponent att lyfta, sänka och flytta varor horisontellt.

Varning

Det finns ett antal omständigheter när en kran eller annan lyftanordning drift kan skada, både på grund av utrustning fel och drift fel. När en kran blir obalanserad medan en belastning lyfts eller om en kran kollapsar under en överdriven belastning, utgör lasten eller maskinen själv en fara för både kranföraren och någon i närheten.

Förebyggande/lösning

OSHA krav är utformade för att förhindra occupational fara genom användning av lyftanordningar och olika sätt att göra användningen av dessa enheter säkrare. Till exempel, måste alla tillverkare som bygger utrustning för lyftande objekt uppfylla av amerikansk nationell Standard Safety Code att de uppfyller lägsta säkerhetskrav. Godkända belastningen skall märkas på varje lyftutrustning (eller på varje enskild hissa) för att förhindra förvirring över vad en säker lasta är för fordonet. En minsta avståndet (3 inches ovan och 2 inches sido) när du transporterar en last. Hytten sig behöver en rensning av 3 inches mellan det och hinder att förhindra något från att störa dess sökväg.

Överväganden

När den används i allmänhet industrin, betraktas belastning hantering av fixturer (till exempel lyftande balkar) på kranar och andra lyftanordningar del av lasten, även om de är fästs belastning blocket och tog upp. På grund av OSHA: s standarder för overhead och gantry-kranar, avsnitt 1910.179(n)(3)(vi), skall "arbetsgivaren kräva att operatören undviker transporterar last över människor." Detta innebär att även en kran som inte var med en separat last men hade laddar matcher på det inte skulle kunna vara hissade eller transporteras över andra människor.

Potentiella

Arbetsgivare och företag som inte följer OSHA-standarderna få böter och sanktioner. Department of Labor erbjuder dock arbetsgivare hjälpa att möta de federala förordningarna genom dess efterlevnad bistånd program. Det finns även en gratis på plats samråd tillgängliga som kan ge arbetsgivare att bli medvetna om potentiella risker på deras arbetsplatser, förbättra arbetsmiljö för sina anställda och ta reda på om det finns någon OSHAS föreskrifter som gäller för arbetsplatsen som inte behandlas. Företag som drar nytta av gratis OSHA samrådet kunde kvalificera sig för en ett-års befrielse från rutinmässiga efterlevnad inspektioner.